Γιάννα Αγγελοπούλου ντύσιμο: Ο Νίκος Αλιάγας αποκάλυψε τον άνθρωπο πίσω από τον ντουλαμά

ΕΛΛΑΔΑ

Γιάννα Αγγελοπούλου ντύσιμο: Ο Νίκος Αλιάγας αποκάλυψε τον άνθρωπο πίσω από τον ντουλαμά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Γιάννα Αγγελοπούλου ντύσιμο: Οι εμφανίσεις που επέλεξε η Γιάννα Αγγελοπούλου τόσο στην Εθνική Πινακοθήκη όσο και στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου, συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα βλέμματα.

26.03.2021 | 15:22

Οι εμφανίσεις που επέλεξε η Γιάννα Αγγελοπούλου τόσο στην Εθνική Πινακοθήκη όσο και στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου, συγκέντρωσαν πάνω τους όλα τα βλέμματα. Και συζητήθηκαν όσο καμία άλλη. Με ένα πιρπιρί το βράδυ της περασμένης Τετάρτης και με έναν εντυπωσιακό ντουλαμά στην παρέλαση για την 25η Μαρτίου, η Γιάννα Αγγελόπουλου ανάγκασε τους πάντες αφενός να ψάχνουν τι είναι ακριβώς αυτό που φορούσε και ποιος… το φτιάχνει.

Και αυτό γιατί και οι δυο ενδυμασίες που επέλεξε η πρόεδρος του «Ελλάδα 2021» παρέπεμπαν στα ρούχα της εποχής του 1821, αλλά με μια σύγχρονη νότα που κανείς δεν μπορεί να πει ότι θα γίνει τάση.

Ένας από εκείνους που εντυπωσιάστηκαν με τον ντουλαμά που φόρεσε η Γιάννα Αγγελόπουλου στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου ήταν ο Νίκος Αλιάγας, που ταξίδεψε από το Παρίσι για να παρουσιάσει μαζί με την αρχισμηνία Σοφία Κορμά τα όσα είδαμε το Σύνταγμα. Ενώ ήταν σε εξέλιξη η παρέλαση, ο Νίκος Αλιάγας ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία της Γιάννας Αγγελοπούλου και αποκάλυψε ότι ο ντουλαμάς που φορούσε ήταν δημιουργία του Αριστείδη Τζονευράκη.

Όπως έγραψε ο Νίκος Αλιάγας, ο Αριστείδης Τζονευράκης είναι ένας ταλαντούχος κεντητής και ελληνοράπτης, ο οποίος έφερε τις ελληνικές παραδοσιακές φορεσιές στο προσκήνιο της μόδας. Ο γνωστός παρουσιαστής δεν έκρυψε και ότι εντυπωσιάστηκε από την ενδυμασία της προέδρου της «Ελλάδα 2021». Και έγραψε για «έναν σπάνιο και chic ντουλαμά», δίνοντας της συγχαρητήρια!

https://twitter.com/nikosaliagas/status/1375188538136924164

Λάκης Γαβαλάς: Σχολιάζει τις εμφανίσεις Γιάννας Αγγελοπούλου, Μαρέβας Μητσοτάκη και Δούκισσας της Κορνουάλης στο Προεδρικό Μέγαρο

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό» ήταν ο Λάκης Γαβαλάς. Ο καταξιωμένος μόδιστρος ανέλαβε να σχολιάσει με το μοναδικό του ύφος τις εμφανίσεις των κυριών στη δεξίωση που παρατέθηκε την Τετάρτη στο Προεδρικό Μέγαρο για την επέτειο των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.

Ιδιαίτερα εντυπωσιασμένος έμεινε από τις ενδυματολογικές επιλογές της Γιάννας Αγγελοπούλου – Δασκαλάκη, η οποία φόρεσε με απαράμιλλο στιλ το παραδοσιακό «πιρπιρί» των Ιωαννίνων αλλά και της Μαρέβας Μητσοτάκη που με την μπλε μαρίν τουαλέτα της άγγιξε σύμφωνα με τον ίδιο την τελειότητα.

Από τις πιο απογοητευτικές εμφανίσεις αυτή της Δούκισσας της Κορνουάλης. Η Καμίλα άφησε αδιάφορο τον Λάκη που χαρακτήρισε το ρούχο που φορούσε σαν «τσερβέ που πήρε από ένα σκρίνιο της Αίγινας».

Exit mobile version