Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Χιόνια Αθήνα σήμερα: Τσουχτερό κρύο και νιφάδες στο κέντρο
ΕΛΛΑΔΑ

Χιόνια Αθήνα σήμερα: Τσουχτερό κρύο και νιφάδες στο κέντρο

Χιόνια Αθήνα σήμερα: Επιβεβαιώθηκαν οι προβλέψεις των μετεωρολόγων για χιόνια στην Αττική ανήμερα την 25η Μαρτίου.

Χιονοπτώσεις σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας, ενώ το τσουχτερό κρύο εμφανίστηκε, τόσο στα Βόρεια όσο και στα Δυτικά της Αττικής. Αναλυτικότερα, το πρωί της Πέμπτης 25 Μαρτίου σημειώθηκαν χιονοπτώσεις σε περιοχές των Βορείων Προαστίων, όπως η Κηφισιά και ο Διόνυσος, αλλά και στη Δυτική Αττική, όπως το Περιστέρι, το Γαλάτσι και το Χαϊδάρι. Μάλιστα, λίγο μετά τις 11 π.μ. χιόνι έπεσε και στο κέντρο της Αθήνας, αν και η χιονόπτωση ήταν ασθενής και περιορισμένης διάρκειας.

Καιρός Παρασκευή

Γενικά αίθριος ο καιρός αύριο. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα υπάρχουν στα ανατολικά και τα νότια και τις πρώτες πρωινές ώρες θα σημειωθούν, ασθενείς τοπικές βροχές στις Κυκλάδες, τα Δωδεκάνησα και την Κρήτη και ασθενείς χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης. Οι άνεμοι θα πνέουν στα νοτιοανατολικά βόρειοι βορειοδυτικοί 5 με 6 και στην υπόλοιπη χώρα βόρειοι 3 με 4 μποφόρ που βαθμιαία θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές της, όμως παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και βραδινές ώρες, κατά τόπους στα βόρεια ισχυρός.

Καιρός Σάββατο

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες παροδικές στα νότια. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια βορειοδυτικοί με ένταση έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο. Παγετός θα σημειωθεί στα βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές ώρες.

Νιφάδα

Καιρός Κυριακή

Γενικά αίθριος καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις θα αναπτυχθούν στα κεντρικά και βόρεια τις μεσημβρινές ώρες. Η ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα είναι μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο.

Καιρός Δευτέρα

Γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη κυρίως στα δυτικά και τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 και βαθμιαία τοπικά στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή

Καιρός Αττική

Στην Αθήνα προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 11 με 14 βαθμούς Κελσίου.

Καιρός Θεσσαλονίκη

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα έχει μέγιστες τιμές περί τους 11 με 15 βαθμούς Κελσίου. Τα άρθρα για την πρόγνωση του καιρού στο news247.gr επιμελείται ο Θοδωρής Κολυδάς, διευθυντής του Διευθυντής Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου ΕΜΥ. Αναλυτικές και έγκυρες προβλέψεις για τον καιρό στην Αθήνα & σε όλη την υπόλοιπη Ελλάδα με την αξιοπιστία του Θοδωρή Κολυδά.

Δείτε ακόμη:

Κρύωσε η Καμίλα και σκεπάστηκε με κουβέρτα στην παρέλαση

Ο πρίγκιπας Κάρολος στο Μέγαρο Μαξίμου – Ο διάλογος με Μητσοτάκη

Η στιγμή που υψώθηκε στον αέρα η μεγαλύτερη σημαία της Σαντορίνης

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις