Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αντετοκούνμπο τσολιάς: Η φωτογραφία που ανέβασε η μητέρα του για την 25η Μαρτίου
ΕΛΛΑΔΑ

Αντετοκούνμπο τσολιάς: Η φωτογραφία που ανέβασε η μητέρα του για την 25η Μαρτίου

Αντετοκούνμπο τσολιάς: Τις δικές της ευχές έστειλε η μητέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Τις δικές της ευχές έστειλε η μητέρα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, Βερόνικα, με μία σχετική και μοναδική ανάρτηση! Η μητέρα του Greek Freak ευχήθηκε στην Ελλάδα και στους Έλληνες για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση, δημοσιεύοντας μερικές τρομερές φωτογραφίες του Αντετοκούνμπο.

Η Βερόνικα Αντετοκούνμπο ανέβασε παλαιότερες φωτογραφίες του Γιάννη σε ρόλο… τσολιά, κρατώντας περήφανα την ελληνική σημαία ως σημαιοφόρος σε παρέλαση! Μία τρομερή ανάρτηση από τη μητέρα του Γιάννη, που μέχρι και σήμερα κάνει το ίδιο ακριβώς! Κρατάει ψηλά την ελληνική σημαία με τα τρομερά του επιτεύγματα στο NBA και μας γεμίζει όλους με υπερηφάνεια!

Οι ευχές των Bucks

Η Ελλάδα γιορτάζει σήμερα (25/3) 200 χρόνια από την έναρξη της ελληνικής επανάστασης και έχει δεχθεί ευχές από ολόκληρο τον πλανήτη. Οι Μιλγουόκι Μπακς των Γιάννη και Θανάση Αντετοκούνμπο δεν θα μπορούσαν να μην αναφερθούν στη συγκεκριμένη μέρα και έστειλαν τις ευχές τους προς όλους τους Έλληνες.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Ουισκόνσιν, ανάρτησε μια φωτογραφία των αδερφών Αντετοκούνμπο μαζί με άλλους Έλληνες, αλλά και φίλους των «ελαφιών», σε ένα φόντο γεμάτο ελληνικές σημαίες. «200 χρόνια ελευθερίας. Χρόνια πολλά Ελλάδα, χρόνια πολλά Έλληνες», ήταν το μήνυμα των Μιλγουόκι Μπακς στα σόσιαλ μίντια.

https://twitter.com/Bucks/status/1375085507487617027

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις