Ολυμπιακός μεταγραφές: Κοντά στον Μούσα οι ερυθρόλευκοι

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Κοντά στον Μούσα οι ερυθρόλευκοι

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Ολυμπιακός μεταγραφές: Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Αχμέντ Μούσα, σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό.

25.03.2021 | 15:12

Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Αχμέντ Μούσα, σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό. Την ώρα που ο Ολυμπιακός ανεβάζει στροφές ώστε να αποκτήσει εξτρέμ, όπως ανέφερεο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 το μεσημέρι της Τετάρτης, ρεπορτάζ του «ontimetransfers» υποστηρίζει ότι ο Νιγηριανός είναι κοντά στους Πειραιώτες.

Πρόκειται για 28χρονο μεσοεπιθετικό, που είναι χωρίς ομάδα από τον Οκτώβριο, όταν και έμεινε ελεύθερος από την Αλ Νασρ έπειτα από σχεδόν δύο χρόνια στη Σαουδική Αραβία. Στο παρελθόν, έχει αγωνιστεί στη Λέστερ (33 συμμετοχές-5 γκολ) από το 2016 έως το 2018 και μάλιστα οι «αλεπούδες» είχαν δώσει 16,6 εκάτ. λίρες στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να τον κάνουν δικό τους. Παράλληλα, είναι παίκτης, ο οποίος έχει αξιοζήλευτη παρουσία στην εθνική του ομάδα, αφού μετράει 87 συμμετοχές με τη Νιγηρία και 15 γκολ.

«Φουλάρει για εξτρέμ ο Ολυμπιακός»

Τα δεδομένα για την ευρωπαϊκή προοπτική του Ολυμπιακού στη νέα αγωνιστική σεζόν ανέλυσε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων μνημόνευσε τις πιο σημαντικές ομάδες που μπορεί να κληρωθεί η ομάδα στους προκριματικούς γύρους και στο τέλος έκανε μια πρώτη προσέγγιση για τις μεταγραφές του καλοκαιριού τονίζοντας ότι ανεξάρτητα από την υπογραφή του νέου συμβολαίου του Βαλμπουενά και την παραμονή ή όχι του Μπρούμα ο Ολυμπιακός θα κινηθεί δυναμικά για την απόκτηση ενός εξτρέμ που θα κάνει τη διαφορά.

Exit mobile version