Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΑΕΚ τραυματίες: Αναμονή ακόμα για Γαλανόπουλο-Τσιγκρίνσκι
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΑΕΚ τραυματίες: Αναμονή ακόμα για Γαλανόπουλο-Τσιγκρίνσκι

ΑΕΚ τραυματίες: Λίγη υπομονή ακόμα για να μπει σε ρυθμούς επανένταξης στην ΑΕΚ θα κάνει ο Κώστας Γαλανόπουλος.

Λίγη υπομονή ακόμα για να μπει σε ρυθμούς επανένταξης στην ΑΕΚ θα κάνει ο Κώστας Γαλανόπουλος. Στην προπόνηση της Πέμπτης, ο νεαρός χαφ (που ελπίζεται να προλάβει το ντέρμπι της επανέναρξης των play-off με τον Ολυμπιακό) έκανε ατομικό πρόγραμμα στα Σπάτα.

Το ίδιο συνέβη και με τον Τσιγκρίνσκι (που είναι πιο πίσω σε ετοιμότητα), ενώ εκτός έμειναν οι Σάκχοφ-Σιμόες, όπως φυσικά και οι διεθνείς. Οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» γυμνάστηκαν κανονικά και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την προπόνηση της Παρασκευής, που είναι προγραμματισμένη στις 9 το πρωί.

Κώστας Γαλανόπουλος

Τσακίρης: «Μόνο πνευματικά μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ η διακοπή»

Την άποψη ότι η διακοπή μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ μόνο πνευματικά εξέφρασε ο Γιώργος Τσακίρης στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Ο ρεπόρτερ της Ένωσης κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα υπογραμμίζοντας ότι ο Μανόλο Χιμένεθ δεν μπορεί να δουλέψει ούτε στις στημένες φάσεις, ούτε στην αμυντική ούτε την επιθετική λειτουργία της ομάδας από την στιγμή που έχει τόσες πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών αλλά και των αγώνων των εθνικών ομάδων.

Έτσι το μόνο κέρδος που μπορεί να έχει η Ένωση είναι απλώς οι παίκτες της να αποφορτιστούν από την πίεση αλλά και να… ξεφύγουν από την έντονη κριτική που ασκείται στην ομάδα λόγω των εμφανίσεων και των κακών αποτελεσμάτων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις