Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler αποχώρηση 24/3: Αυτός φεύγει σήμερα, ανατροπή!
LIFESTYLE

Survivor spoiler αποχώρηση 24/3: Αυτός φεύγει σήμερα, ανατροπή!

Survivor spoiler αποχώρηση 24/3: Δύσκολη μάχη δίνεται στην παραλία του Αγίου Δομίνικου με τις δύο ομάδες να «κονταροχτυπιούνται» για να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor spoiler αποχώρηση 24/3: Δεν έχουν τέλος οι ανατροπές στο Survivor 4 με το σημερινό επεισόδιο όπου έχουμε την αποχώρηση να το επιβεβαιώνει. Υποψήφιοι για αποχώρηση είναι αυτή την εβδομάδα η Άννα Μαρία Βέλλη, ο James Καφετζή και η Χριστίνα Κεφαλά. Μάλιστα η Χριστίνα Κεφαλά ξέσπασε όταν ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, την υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια. Ο Νίκος το δικαιολόγησε ψήφισε αγωνιστικά και χρησιμοποιώντας το πρόβλημα υγείας της Χριστίνας την επέλεξε ως υποψήφια. Εκείνη όμως διαμαρτυρήθηκε και είπε ότι το έκανε για λόγους τακτικής.

Πέρα από την αποχώρηση όμως, σήμερα έχουμε και αγώνισμα με έπαθλο επικοινωνίας. Τζέιμς, Άννα Μαρία και Νίκος είναι οι μοναδικοί της Μπλε ομάδας που κατεβαίνουν στον στίβο μάχης, παρόλα αυτά καταφέρνουν να επικρατήσουν των αντιπάλων τους.

Survivor spoiler αποχώρηση 24/3: Trailer
Survivor spoiler αποχώρηση 24/3: Αυτός φεύγει σήμερα

Κι ενώ τα spoilers ήθελαν την Χριστίνα Κεφαλά να αποχωρεί τελικά φαίνεται πως θα γίνει η μεγάλη ανατροπή και από το survivor 4 αποχωρεί η Aννα Μαρία Βέλλη.

Σύμφωνα με το «Ευτυχείτε», η Άννα Μαρία Βέλλη είναι πολύ κοντά στην έξοδο της από το Survivor 4 καθώς δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την συμπάθεια του τηλεοπτικού κοινού.

Θα… μπει στο αεροπλάνο για Ελλάδα η Άννα Μαρία και θα μείνει ο Τζέιμς με τον Νίκο μόνοι τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις