Αλεξάνδρα Παλαιολόγου instagram: Συγκινεί η ανάρτηση για τον μπαμπά της

LIFESTYLE

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου instagram: Συγκινεί η ανάρτηση για τον μπαμπά της

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Anisa Ntaouti

Αλεξάνδρα Παλαιολόγου instagram: Η ηθοποιός Αλεξάνδρα Παλαιολόγου δεν έχει ξεχάσει στιγμή τον πολυαγαπημένο της πατέρα και ανήμερα της επετείου που έφυγε από τη ζωή, έκανε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

24.03.2021 | 10:15

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από τη μέρα που η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου “έχασε” τον μπαμπά της. Η γνωστή ηθοποιός ανέβασε σήμερα δυο φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, τις οποίες συνόδευσε με ένα συγκινητικό μήνυμα. «Μπαμπάκα μου πέρασε κιόλας ένας χρόνος… Αυτό το χέρι που με κράταγε και στα δύσκολα με έσφιγγε και μου έλεγε «όλα καλά θα πάνε», μου λείπει μπαμπά μου… Μου λείπει το γλυκό σου χαμόγελο, η απέραντη καλοσύνη σου, η ευγένεια σου, η αγάπη σου, το χάδι σου. Μου λείπει που αυτά τα μπλε καλοσυνάτα μάτια δε θα τα ξαναδώ. Είμαι σίγουρη πως έχεις γίνει άγγελος γιατί ακόμη και στα εγκόσμια αγιότητα είχες. Μου λείπεις μπαμπά μου, αλλά να ξέρεις, το κοριτσάκι σου θα τα καταφέρει γιατί έχει πάρει πολλή αγάπη και αξίες ζωής από σένα, μπαμπά μου…», έγραψε η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου. Ο Παντελής Παλαιολόγος έπασχε από άνοια κι έφυγε από τη ζωή στην πρώτη καραντίνα σε ηλικία 88 χρόνων.  Στην κηδεία του μάλιστα, λόγω των περιοριστικών μέτρων, είχε βρεθεί μόνο η ίδια με την οικογένειά της.

Λίγα λόγια για την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου:

Η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου είναι Ελληνίδα ηθοποιός. Γεννήθηκε στην Αθήνα στις 11 Απριλίου του 1969. Είναι απόφοιτος της Δραματικής σχολής Αθηνών Γ. Θεοδοσιάδη (1991). Επιπλέον, έχει λάβει μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, τηλεοπτικές σειρές αλλά και ταινίες. Ο πρώτος της γάμος έγινε το Νοέμβριο του 1998 και διήρκησε 3,5 χρόνια. Στις 10 Οκτωβρίου του 2011 παντρεύτηκε με τον επιχειρηματία Βαγγέλη Μητρογιάννη με τον οποίο παρότι γνωρίζονταν 22 χρονια, ξεκίνησαν να έχουν σχέση από το 2009. Κουμπάρος τους ήταν ο τραγουδιστής Γιώργος Μαζωνάκης.

Δείτε ακόμη:

Η Ανθή Σαλαγκούδη απαντάει στις φήμες που την ήθελαν ζευγάρι με τον Γιώργο Λιάγκα
Το εντυπωσιακό Instagram account της 29χρονης Μαριάνθης από το Survivor
Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου καρφώνει τον Άκη Πετρετζίκη για τη Γαλατόπιτα Μάνης
Exit mobile version