Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

25

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 38χρονος Θεσσαλονίκη – βιασμοί: Αυτός είναι ο κατηγορούμενος
ΕΛΛΑΔΑ

38χρονος Θεσσαλονίκη – βιασμοί: Αυτός είναι ο κατηγορούμενος

38χρονος Θεσσαλονίκη - βιασμοί: Στη δημοσιότητα έδωσαν οι αρχές τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες 38χρονου που εμπλέκεται σε περιπτώσεις βιασμών γυναικών και ληστείες σε βάρος τους στη Θεσσαλονίκη.

Προφυλακιστέος κρίθηκε, μετά την απολογία του στον 3ο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης, ο 38χρονος που κατηγορείται ότι βίασε τρεις γυναίκες προσποιούμενος τον αστυνομικό. Στην απολογία του φέρεται να αρνήθηκε τις πράξεις του, ισχυριζόμενoς ότι πρόκειται για εις βάρος του σκευωρία. Ανάμεσα στις καταγγέλλουσες, όπως προκύπτει από τη δικογραφία, είναι δύο εκδιδόμενες, από τις οποίες κατηγορείται, επιπλέον, ότι άρπαξε χρήματα και τα κινητά τους τηλέφωνα. Μία εξ αυτών βρέθηκε νωρίτερα στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης και έθεσε εαυτόν στη διάθεση των ανακριτικών αρχών. Επιπλέον, η ΕΛ.ΑΣ, έδωσε στην δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες του 38χρονου ημεδαπού. Ο δράστης φέρεται ακόμη να είναι σεσημασμένος για δολοφονία.

Πρόκειται για τον:

38χρονος Θεσσαλονίκη

ΣΙΑΣΙΟ Θεόδωρο του Ιορδάνη και της Ανδριανής, γεν. 1983 στη Θεσσαλονίκη. Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν. Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 2310-388372 και 2310-388424 της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας. Επισημαίνεται ότι η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση είναι χρονικής διάρκειας μέχρι 21-09-2021, σύμφωνα με την Εισαγγελική Διάταξη. Πέραν του χρονικού αυτού ορίου δεν επιτρέπεται και αντίκειται στο νόμο, η διατήρηση ή/και αναπαραγωγή της δημοσιοποίησης των παραπάνω στοιχείων.

38χρονος Θεσσαλονίκη

Δείτε ακόμη:

Ριφιφί στο Ψυχικό: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση – Δράστης ο Βασίλης Γκουρούσης
Οργισμένη διάψευση από το Λαϊκό νοσοκομείο – “Ουδέποτε διεκόπη η εφημερία”
“Χατζή βιαστή” – “Ντου” στο σπίτι του δημοσιογράφου
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις