Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Παναθηναϊκός τραυματίες: Μάλλον προλαβαίνει ΠΑΟΚ ο Βέλεθ
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Παναθηναϊκός τραυματίες: Μάλλον προλαβαίνει ΠΑΟΚ ο Βέλεθ

Παναθηναϊκός τραυματίες: Ενισχυμένος με τον Βέλεθ και ίσως τον Μαουρίσιο ενδέχεται να παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός, στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ενισχυμένος με τον Βέλεθ και ίσως τον Μαουρίσιο ενδέχεται να παρουσιαστεί ο Παναθηναϊκός, στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o Νίκος Παγκάκης.

«Μάλλον θα προλάβει τον ΠΑΟΚ ο Βέλεθ, ενώ έχουν αυξηθεί οι πιθανότητες και για τον Μαουρίσιο. Ο Σανκαρέ είναι επίσης στο όριο να προλάβει, ενώ είναι σε τροχιά επιστροφής είναι και ο Κουρμπέλης. Θα αρχίσει να μαζεύεται σιγά σιγά ο Παναθηναϊκός, αν γυρίσουν όλοι αυτοί θα αλλάξει μέρος της 11άδας και θα έχει πολύ μεγάλη ευελιξία ο κόουτς στις επιλογές του», είπε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα ο ρεπόρτερ του σταθμού σημείωσε πως, όποτε το «τριφύλλι» δεν είχε την τριάδα των Νιάς, Βέλεθ και Μαουρίσιο στο γήπεδο, έχει «γκελάρει»! Τέλος, ο Παγκάκης τόνισε ότι δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα στον Παναθηναϊκό για ραντεβού του Πιέρ Ντρεοσί με την πλευρά του Αλεξανδρόπουλου, ως προς την ανανέωση που δείχνει πάντως ότι θα προκύψει.

Βέλεθ

Δεσύλλας: «Βάλσαμο η διακοπή για τον Παναθηναϊκό, οπως προβλεπόταν η επιστροφή Κουρμπέλη»

Στις πολλές περιπτώσεις τραυματισμών στα χαφ του Παναθηναϊκού αλλά και το πόσο σημαντική είναι η διακοπή του πρωταθλήματος για την αποθεραπεία κάποιων παικτών του αναφέρθηκε ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Tο τελευταίο διάστημα ο Παναθηναϊκός έχει ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ ειδικά με παίκτες της μεσαίας γραμμής, που τραυματίστηκαν και δεν είναι διαθέσιμοι. Η διακοπή θα είναι βάλσαμο, για να δούμε ποιοι μπορέσουν να γυρίσουν στο ματς με τον ΠΑΟΚ», είπε μεταξύ άλλων.

Ενώ ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι η αρθροσκόπηση του Αγιούμπ είναι η τρίτη από τις 7 Μαρτίου κι εκείνη του Σανκαρέ για το «τριφύλλι». Τέλος, ο Δεσύλλας τόνισε ότι η επιστροφή του Κουρμπέλη στην δράση για τον Παναθηναϊκό είναι σε επίπεδο ημερομηνιών στο προβλεπόμενο διάστημα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις