Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός: Κοιτώντας την Ευρώπη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός: Κοιτώντας την Ευρώπη

Ολυμπιακός: Ο στόχος και ο σκοπός του είναι πλέον να καταφέρει να βρεθεί στους ισχυρούς του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακόμη και με δέκα παίκτες ο Ολυμπιακός είναι ακαταμάχητος. Ξέρει και παίρνει το αποτέλεσμα που θέλει! Τρανή απόδειξη ο αγώνας με τον Άρη στο «Γεώργιος Καραισκάκης», όταν από το 38 λεπτό αναγκάστηκε λόγω της άδικης ή όχι αποβολής του Λαλά να αγωνιστεί για περίπου 60 λεπτά, για την ακρίβεια για 53+ λεπτά (συν τις καθυστερήσεις) με δέκα παίκτες! Εδώ φάνηκε και η μαεστρία του προπονητή του Ολυμπιακού, του Πορτογάλου Πέδρο Μάρτινς, ο οποίος με έξυπνες κινησεις έφτιαξε έτσι την ομαδα του και όχι μόνο δεν φάνηκε η αριθμητική διαφορά που είχε ο Άρης, αλλά και κράτησε ανέπαφη την εστία του, παίρνοντας μια σπουδαία νίκη.

Γιώργος Κοντονής

γράφει ο Γιώργος Κοντονής

Ο στόχος και ο σκοπός του Ολυμπιακού είναι πλέον να καταφέρει να βρεθεί στους ισχυρούς του Τσάμπιονς Λιγκ και στην νέα περίοδο. Για να γίνει αυτό θα πρέπει η αγγλικη Λίβερπουλ και η γερμανική Ντόρτμουντ να μη κατακτήσουν τον τίτλο. Αυτό θέλει ο Ολυμπιακός επειδή συνεχίζουν να αγωνίζονται στο Γιουρόπα Λιγκ ομαδες από την Κροατία  και την Τσεχία. Για να είναι λοιπόν σίγουρος 100% πως θα είναι στους ισχυρούς θέλει-επιθυμεί να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ η Μπάγερν Μονάχου, η Παρί Σεν Ζερμέν, η Μάντσεστερ Σίτι, η Ρεάλ ή η Πόρτο.

Ολυμπιακός

Ολυμπιακός: Από την πρώτη τετράδα του πρωταθλήματός της

Να το κατακτήσουν δηλαδή ομάδες που θα μετάσχουν ούτως ή άλλως στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των πρωταθλημάτων τους. Με λίγα λόγια ο Ολυμπιακός θέλει η ομάδα που θα κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ να βρίσκεται στην πρώτη τετράδα ή τριάδα του πρωταθλήματός της, κερδίζοντας δηλαδή το εισιτήριο για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση από την βαθμολογική θέση της στην Λίγκα, κάτι που δεν μπορεί να γίνει με την Λίβερπουλ και την Ντόρτμουντ!

Ολυμπιακός
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις