Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άρης – Δεληζήσης: Ο επόμενος προς ανανέωση
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άρης – Δεληζήσης: Ο επόμενος προς ανανέωση

Άρης - Δεληζήσης: Νέα εξέλιξη είναι πιθανό να σημειωθεί άμεσα στο μέτωπο των ανανεώσεων στον Άρη.

Νέα εξέλιξη είναι πιθανό να σημειωθεί άμεσα στο μέτωπο των ανανεώσεων στον Άρη. Χθες οι Θεσσαλονικείς ανακοίνωσαν την παραμονή του Λούκας Σάσα για τα επόμενα τρία χρόνια, όμως φαίνεται πως ο Βραζιλιάνος μέσος θα κάνει την αρχή σε μία σειρά από ανανεώσεις συμβολαίων στο «κίτρινο» στρατόπεδο.

Ο επόμενος που θα περάσει τα γραφεία της ΠΑΕ και θα υπογράψει νέο συμβόλαιο φαίνεται πως είναι ο Γιώργος Δεληζήσης. Μάλιστα, δεν αποκλείεται σύντομα μέσα στη διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων να κληθεί ο αρχηγός της ομάδας για να βάλει την υπογραφή του στα απαραίτητα έγγραφα. Τη φετινή σεζόν ο Έλληνας στόπερ μετράει 19 συμμετοχές, 15 στο πρωτάθλημα και 4 στο Κύπελλο Ελλάδας.

Γιώργος Δεληζήσης

Σάσα: Κάτοικος Θεσσαλονίκης μέχρι το 2024

Χαρούμενος που θα παραμείνει στον Άρη, δήλωσε ο Λούκας Σάσα, λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση της ανανέωσης του συμβολαίου του μέχρι το 2024. Ο Βραζιλιάνος μέσος τόνισε ότι η ομάδα του είναι κοντά στο να καταφέρει μια μεγάλη διάκριση σύντομα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λούκας Σάσα στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο με τον Άρη και θα μείνω στο σπίτι μου για άλλα τρία χρόνια. Έτσι νιώθω εδώ. Τα δύο χρόνια που βρίσκομαι στην ομάδα είναι τα καλύτερα της καριέρας μου και ευελπιστώ ότι αυτά που θα ακολουθήσουν θα είναι ακόμη καλύτερα. Υπόσχομαι ότι θα συνεχίσω να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου, όπως κάνω από την πρώτη στιγμή, για να ανταποδώσω την αγάπη που εισέπραξα στον Άρη και τα επόμενα χρόνια όλοι μαζί να φέρουμε μια μεγάλη διάκριση στο σύλλογο. Έρχεται η ώρα του Άρη, αυτό το βλέπει φέτος όλη η Ελλάδα.

Εισέπραξα πολύ δυνατή αγάπη αυτά τα δύο χρόνια στον Άρη, από τους φιλάθλους και το club, κι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που φτάσαμε εδώ. Θέλω, τέλος, να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο της ΠΑΕ για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου».

Σάσα Άρης
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις