Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ ΑΕΚ: Η μονομαχία των δικεφάλων
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ ΑΕΚ: Η μονομαχία των δικεφάλων

ΠΑΟΚ ΑΕΚ: Ο δικέφαλος του βορρά κατάφερε και πήρε μια πολύ σπουδαία νίκη, η οποία τον ανέβασε ψυχολογικά!

Στα παιχνίδια του «μίνι» πρωταθλήματος στα πλέι-οφ της Σούπερ Λίγκας, ο ΠΑΟΚ θέλει να κερδίσει το χαμένο έδαφος. Με στόχο, λοιπόν, την κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο ντέρμπυ με την ΑΕΚ στην Τούμπα έδειξε την αξία του. Κατάφερε και πήρε μια πολύ σπουδαία νίκη, η οποία τον ανέβασε ψυχολογικά! Βέβαια έχει πολύ δρόμο ακόμη. Όμως ο προπονητής του, ο Γκαρσία, που ξέρει που «πονάει» η ομάδα του, έχει βρει το…«φάρμακο»! Καί όπως τόνισε, γρήγορα θα φανεί το αποτέλεσμα!

Γιώργος Κοντονής

γράφει ο Γιώργος Κοντονής

Βέβαια υπάρχει ένα θέμα με τον Ομάρ Ελ Καντουρί, ο οποίος άρχισε να… «ρίχνει» γέφυρες για να επιστρέψει στην Ιταλία. Τελειώνει φέτος το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ και ήδη ψάχνει ομάδα στην Ιταλία! Με τον ΠΑΟΚ έχουν ξεκινήσει κάποιες συζητήσεις και, όπως δήλωσε ο Καντουρί, η οικογένεια του και ο ίδιος είναι ευχαριστημένοι από την παραμονή τους στην Θεσσαλονίκη. Όλα είναι υπό συζήτηση και μακάρι να βρεθεί λύση…

ΑΕΚ

Η ΑΕΚ θέλει, οι παίκτες μπορούν;

Είναι δύσκολα τα πράγματα για την ΑΕΚ, έτσι όπως εξελίσσονται τα γεγονότα. Υπάρχει δυστυχώς μια στασιμότητα σε όλα! Τίποτα δεν είναι σήμερα, όπως ήταν χθες! Ο Ισπανός προπονητής, ο Μανολο Χιμένεθ, εκεί που κλείνει μια πληγή και λέει «δόξα τω Θεώ», ανοίγει μια άλλη και φωνάζει «βόηθα Παναγιά». Όπως έδειξε και στο ντέρμπυ με τον ΠΑΟΚ (έχουν ακόμη να δώσουν μεταξύ τους τρία παιχνίδια μαζί με αυτά του κυπέλλου), τα πράγματα είναι σκούρα! Και είναι έτσι όπως ακριβώς είπε ο Χιμένεθ «κάθε παιχνίδι για την ΑΕΚ είναι τελικός»! Και σε αυτά τα πλέι-οφ η Ένωση έχει να δώσει πολλούς τελικούς! Ένα πάντως δεν αμφισβητείται από κανέναν.

Ότι οι φίλοι της ΑΕΚ που βλέποντας αυτήν την κατακόρυφη πτώση της ομάδος τους έχουν αγανακτήσει και φοβούνται πως εάν δεν αλλάξουν κάποια πράγματα, έρχονται τα χειρότερα! Εκείνο πάντως που χαροποιεί τον Ισπανό προπονητή είναι ότι με την διακοπή των αγώνων των πλέι-οφ θα προσπαθήσει να ανασυντάξει την ομάδα του!

ΠΑΟΚ ΑΕΚ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις