Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 spoiler αποχώρηση 23/3: Ποιος δεν θα τα καταφέρει
LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler αποχώρηση 23/3: Ποιος δεν θα τα καταφέρει

MasterChef 5 spoiler αποχώρηση 23/3: Απρόσμενες αποφάσεις και στρατηγικές κινήσεις δημιουργούν εντάσεις στο πλατό του διαγωνισμού.

Τη Δευτέρα (22/03) οι 14 μάγειρες του διαγωνισμού μπήκαν στην κουζίνα του MasterChef για να δοκιμαστούν σε μαγειρική έμπνευση, αντίληψη και ταχύτητα. Με θέμα την ανακύκλωση υλικών, εμπνευσμένο από την καμπάνια μεγάλης εταιρείας αθλητικών ειδών, οι παίκτες μαγείρεψαν με υλικά που όταν περισσεύουν, συνήθως καταλήγουν στον κάδο απορριμμάτων.

Ενισχύοντας την προσπάθεια για πράσινη βιωσιμότητα, ο παίκτης που ετοίμασε για τους τρεις chef κριτές, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωάννιδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, το πιο νόστιμο και ευφάνταστο πιάτο, κέρδισε το Mystery Box και το προνόμιο να διαμορφώσει τα πράγματα για το Τεστ Δημιουργικότητας, που ακολούθησε. Αν και τα καλύτερα πιάτα στο mystery box τα είχαν: O Παναγιώτης, ο Ιωάννης, o Διονύσης και η Μαργαρίτα, τελικά νικητής της δοκιμασίας ήταν o Iωάννης, ο οποίος πήρε και τα πλεονεκτήματα για το Τεστ Δημιουργικότητας.

Ένα από αυτά ήταν να δυσκολέψει δυο συμπαίκτες του δίνοντας τους λιγότερο χρόνο στην αποθήκη τροφίμων. Αυτές ήταν η Μαρίνα και η Κωνσταντίνα με τις οποίες δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις μέσα στο σπίτι του MasterChef και στις οποίες έδωσε μόνο ένα λεπτό ενώ όλοι οι υπόλοιποι είχαν τρία λεπτά. Στη συνέχεια, ο Ιωάννης έδωσε στη Μαρία το δικαίωμα να μην μαγειρέψει στο τεστ δημιουργικότητας και να περάσει στην επόμενη φάση αλώβητη.

MasterChef spoiler (23/3): Ποιος θα αποχωρήσει;

Απρόσμενες αποφάσεις και στρατηγικές κινήσεις δημιουργούν εντάσεις στο πλατό του διαγωνισμού. Όμως η κουζίνα του MasterChef 5 απαιτεί ψυχραιμία και μαγειρική ετοιμότητα. Το βράδυ της Τρίτης 23/03 έχουμε μία ακόμα απαιτητική δοκιμασία η οποία έχει να κάνει με γλυκό και θα κρίνει το ποιος θα αποχωρήσει. Απόψε, ένας ακόμα διαγωνιζόμενος επιστρέφει στο σπίτι του αφήνοντας πίσω τους 13 καλύτερους.

Ποιος θα κερδίσει την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας και ποιοι θα βρεθούν σε δοκιμασία αποχώρησης; Σύμφωνα με τα spoilers ήμερα θα γίνει η μεγάλη έκπληξη με ένα από τα φαβορί για τον τίτλο του MasterChef να βγαίνει εκτός της μάχης της διεκδίκησης του τίτλου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις