Πέτρος Φιλιππίδης καταγγελίες: Σφίγγει ο κλοιός – Η συμφωνία με τη σύζυγό του

ΕΛΛΑΔΑ

Πέτρος Φιλιππίδης καταγγελίες: Σφίγγει ο κλοιός – Η συμφωνία με τη σύζυγό του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Πέτρος Φιλιππίδης καταγγελίες: Οι φάκελοι με τις καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη έμοιαζαν με «βουνό» και ανάμεσά τους υπήρχαν και τρεις καταγγελίες που πήραν τον δρόμο της Δικαιοσύνης

23.03.2021 | 15:33

Στενεύει ο κλοιός γύρω από τον ηθοποιό Πέτρο Φιλιππίδη ο οποίος βρίσκεται ένα βήμα πριν περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα για να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Οι εξελίξεις αναμένεται να είναι καταιγιστικές μετά μάλιστα και την πολύωρη κατάθεση νεαρής γυναίκας που καταγγέλλει τον ηθοποιό για απόπειρα βιασμού της, μέσα στο αυτοκίνητο του τον Αύγουστο του 2014. Στην πολύωρη κατάθεσή της, σύμφωνα με πληροφορίες,  η μάρτυρας υποστήριξε ότι είχε συνάντηση με τον ηθοποιό για να βρει δουλειά και στη συνέχεια, εκείνος της πρότεινε να την πάει στο σπίτι της με το αυτοκίνητό του.

Όμως, σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει η νεαρή γυναίκα, τα οποία φέρνει στο φως το in.gr την οδήγησε σε ένα αδιέξοδο στενάκι στο Ψυχικό, όπου κλείδωσε το αυτοκίνητο κι άρχισε να απλώνει το χέρι του πάνω της. Εκείνη, αντιστάθηκε, φωνάζοντας και χτυπώντας χέρια και πόδια ώσπου ο ηθοποιός φέρεται να την πέταξε έξω από το αυτοκίνητο απειλώντας την πως δεν πρόκειται να της δώσει ποτέ ρόλο.

Πέτρος Φιλιππίδης καταγγελίες: Ένα βήμα πριν τον Εισαγγελέα

Εάν μέσα στις επόμενες ημέρες από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών δεν προσκομιστεί κάποια άλλη νέα καταγγελία κατά του ίδιου πρωταγωνιστή, τότε ο εισαγγελέας αναμένεται να τον καλέσει σε εξηγήσεις ως ύποπτο για ένα βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Μετά την παροχή εξηγήσεων ο εισαγγελέας θα προχωρήσει στο επόμενο και πιο καθοριστικό βήμα που είναι η απόφασή του για την άσκηση ή μη ποινικής δίωξης εναντίον του.

Η αντίστροφη μέτρηση για τον γνωστό ηθοποιό άρχισε μετά τις καταγγελίες των συναδέλφων του Αννας – Μαρίας Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπης Αναστασοπούλου και Λένας Δροσάκη, ενώ ακολούθησαν κι άλλες γυναίκες. Συνάδελφός του τον κατηγόρησε επίσης για εργασιακό εκφοβισμό και ξυλοδαρμό.

Πέτρος Φιλιππίδης καταγγελίες: Τα ΜΜΕ και η φυγή

Έπειτα από μια πρώτη σπασμωδική αντίδραση με μήνυση κατά των ΜΜΕ και μια περιπέτεια με την υγεία του, ο Πέτρος Φιλιππίδης επέλεξε τον δρόμο της σιωπής. Κλείστηκε στο σπίτι του, ανεπιθύμητος από τους γείτονές του ακόμα και στο εξοχικό του στο Σοφικό και το πατρικό του στα Ιωάννινα.

Ήταν σχεδόν δεδομένο πως η περιπέτεια στην οποία έχει βρεθεί μπλεγμένος ο 57χρονος Πέτρος Φιλιππίδης θα διάβρωνε τη σχέση του με τη γυναίκα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατάσταση στο σπίτι των Φιλιππίδη – Νίνου είναι αρκετά δύσκολη, το κλίμα δεν είναι καθόλου καλό, ενώ κανείς δεν θα απέκλειε έναν χωρισμό.  Αρκεί κάποιος να δοκιμάσει για λίγο να βρεθεί στη θέση της Νίνου. Ούτε στους χειρότερους εφιάλτες της δεν θα μπορούσε να φανταστεί τα όσα συμβαίνουν σήμερα. Από εκεί που τα πράγματα κυλούσαν αρμονικά στη ζωή της, ξαφνικά ο ουρανός σκοτείνιασε για την οικογένειά της.

Πέτρος Φιλιππίδης καταγγελίες: Η συμφωνία με τη γυναίκα του

Μάλιστα, όπως αναφέρει το patkiout.gr, έκανε μια συμφωνία με τη σύζυγό του Ελπίδα Νίνου για την περίπτωση που προφυλακιστεί: να πάρει το γιο τους και να εξαφανιστούν για ένα χρονικό διάστημα, βάζοντας ταυτόχρονα μπροστά τις διαδικασίες του διαζυγίου.

Πέτρος Φιλιππίδης: Τι είπε ο Τάσος Χαλκιάς

Καλεσμένος στο Dot βρέθηκε ο Τάσος Χαλκιάς το μεσημέρι της Κυριακής με αφορμή την είσοδο του στην καθημερινή σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο». Ο ηθοποιός, που πήρε τη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη στο σίριαλ, αποκάλυψε ότι επικοινώνησε μαζί του μετά τις καταγγελίες που έγιναν και ότι έχουν επικοινωνήσει και πολλοί άλλοι μαζί του, απλά δεν το λένε.

«Ο Πέτρος πρέπει να αγωνιστεί για να αποδείξει ότι δεν είναι αυτό που του λένε. Επικοινώνησα με τον Πέτρο όταν μου έγινε η πρόταση, μετά τις καταγγελίες. Δεν είμαστε με τον Πέτρο άγνωστοι. Πήρε ο ένας την ευχή του άλλου. Ακούγονται πράγματα. Είναι ικανά για να καταγγελθούν; Άλλο άκουσα κάτι, άλλο ήμουν μπροστά. Είμαι ο πρώτος που το λέει ότι επικοινώνησα μαζί του. Πάρα πολλοί έχουν επικοινωνήσει μαζί του, αλλά δεν το λένε».

Πέτρος Φιλιππίδης: “Μου έλεγαν κιόλας ότι αν συνεργαστώ θα φτύσω αίμα”, λέει η Σοφία Μουτίδου

Η Σοφία Μουτίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Ευτυχείτε και μίλησε έξω από τα δόντια για όλα όσα διαδραματίζονται τους τελευταίους μήνες στον χώρο του θεάτρου. Η γνωστή ηθοποιός και youtuber, με αφορμή τη νέα της παράσταση που θα προβληθεί σε Live Streaming, μίλησε στην Κατερίνα Καινούργιου για τις καταγγελίες και τη δική της εμπειρία εργασιακού bullying σε παλιότερη παράσταση που συμμετείχε.

“Δεν πετάω στα ουράνια ότι όλα θα αλλάξουν, ούτε ότι θεωρώ ότι ήταν μάταια. Σίγουρα κάποιοι άνθρωποι μπήκαν στη θέση τους και μόνο που μπήκαν αυτοί οι τόσο ισχυροί άνθρωποι στη θέση τους, θα τους κάνει όλους πιο προσεκτικούς. Ζω για τη μέρα που θα μπούμε στο θέατρο να κάνουμε πρόβα και θα έχουμε το αστείο “φέρε μου ρε το νερό” και θα λέμε θα σου κάνω μήνυση για το “ρε”. Ζω για τη στιγμή που κάποιοι άνθρωποι που έχουν πάρει πολλή αέρα από τη θέση τους και έχουν κάνει τέρατα και παραμένουν στον χώρο, θα το βουλώσουν για λίγο. Και στο διάστημα αυτό εμείς θα συνεχίσουμε να δίνουμε αγώνες.

Θα σου πω έντιμα τι ήξερα και τι δεν ήξερα. Εγώ ήξερα ότι ο Φιλιππίδης είναι ένας πάρα πολύ δύστροπος χαρακτήρας, πάρα πολύ δύστροπος συνεργάτης. Δεν είχα συνεργαστεί ποτέ, μου έλεγαν κιόλας ότι αν συνεργαστώ θα φτύσω αίμα. Δεν μου είχε γίνει και κάποια πρόταση, το απέφευγα. Μου έλεγαν θα περάσεις πολύ δυσάρεστα. Για τα σεξουαλικά του ήξερα ότι την πέφτει, δεν γνώριζα λεπτομέρειες”…

Exit mobile version