Δήμος Νίκαιας-Ρέντη ΚΑΠΗ: Ένα συμβολικό βίντεο

ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Νίκαιας-Ρέντη ΚΑΠΗ: Ένα συμβολικό βίντεο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Δήμος Νίκαιας-Ρέντη ΚΑΠΗ: Συμπληρώνοντας ένα χρόνο καραντίνας με κλειστά ΚΑΠΗ, οι εργαζόμενοι καταγράφουν τα συναισθήματά τους μονολεκτικά, θέλοντας να υπενθυμίσουν την παρουσία τους στα άτομα της Τρίτης Ηλικίας και έχοντας ως «άγγιγμα» τις λέξεις.

23.03.2021 | 11:44

Με δεκαπέντε ρήματα και πολλαπλάσια συναισθήματα, η Διεύθυνση Ισότητας και Τρίτης Ηλικίας Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη «αγκαλιάζει» τα μέλη της με ένα βίντεο συμβολικό. Συμπληρώνοντας ένα χρόνο καραντίνας με κλειστά ΚΑΠΗ, οι εργαζόμενοι καταγράφουν τα συναισθήματά τους μονολεκτικά, θέλοντας να υπενθυμίσουν την παρουσία τους στα άτομα της Τρίτης Ηλικίας και έχοντας ως «άγγιγμα» τις λέξεις. Ο Δήμαρχος Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης σημειώνει: «Όλο αυτό το διάστημα προσπαθούμε να κρατήσουμε τα άτομα της Τρίτης Ηλικίας ενεργά μέσα από δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και διατηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Πολλές φορές όμως χρειάζεται να οπτικοποιήσουμε τα συναισθήματα έστω και με μια λέξη προκειμένου να φτάσουν στον αποδέκτη. Χρησιμοποιήσαμε λοιπόν την τεχνολογία και η Διεύθυνση Ισότητας και Τρίτης Ηλικίας δημιούργησε αυτό το βίντεο με τίτλο «’ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ ΚΛΕΙΣΤΑ ΚΑΠΗ-ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ» για να μικρύνει την απόσταση και να μεγαλώσει την ενσυναίσθηση».

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο ολιγόλεπτο βίντεο η Αντιδήμαρχος της Διεύθυνσης Ισότητας και Τρίτης Ηλικίας Δέσποινα Σωτηροπούλου «παίρνει παρουσίες» και οι εργαζόμενοι εκφράζουν την προσμονή τους. Τα μέλη των ΚΑΠΗ συνδεδεμένα σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως είναι το facebook μπορούν να δουν το βίντεο https://fb.watch/4oeFN5RIFQ/στην αντίστοιχη σελίδα των ΚΑΠΗ Δήμου Νίκαιας-Αγ.Ι. Ρέντη.

Exit mobile version