Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler διαρροή – ασυλία 22/3: Αυτοί κερδίζουν σήμερα
LIFESTYLE

Survivor spoiler διαρροή – ασυλία 22/3: Αυτοί κερδίζουν σήμερα

Survivor spoiler διαρροή - ασυλία 22/3: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Άγιο Δομίνικο καθώς η μπλε ομάδα χάνει στο σημερινό επεισόδιο και έρχονται τα πάνω κάτω.

Survivor spoiler διαρροή – ασυλία 22/3: Με αγώνα για την πρώτη ασυλία της εβδομάδας ξεκινά σήμερα στο Survivor με τους κόκκινους και τους μπλε να τα δίνουν όλα για τη πρώτη νίκη. Ποια ομάδα θα πάρει την πρώτη νίκη της εβδομάδας; Το πρωί της Δευτέρας (22-03) ο Κώστας Αναγνωστόπουλος αποκάλυψε στην εκπομπή Το Πρωινό την ομάδα που κερδίσει αλλά και τι θα φέρει η ήττα στους υπόλοιπους.

Την προηγούμενη εβδομάδα η κόκκινη ομάδα έχασε και τις δύο ασυλίες, με αποτέλεσμα να βγάλει τρεις υποψήφιους παίκτες, και εν τέλει να αποχωρήσει ο Γιώργος Κοψιδάς. Η κόκκινη ομάδα δείχνει ακόμη φανερά την αντιπάθειά της προς τον Τριαντάφυλλο, εκείνος όμως συνεχίζει απτόητος.

Survivor spoiler διαρροή – ασυλία 22/3: To trailer
Survivor spoiler διαρροή – ασυλία 22/3: Αυτοί κερδίζουν σήμερα

Όπως όλα δείχνουν ο Σάκης Κατσούλης που τραυματίστηκε τρέχοντας στην παραλία δεν θα αγωνιστεί.  Αυτό είναι κάτι που θα κοστίσει στην μπλε ομάδα και έτσι όλα δείχνουν πως την αποψινή ασυλία κερδίζει η κόκκινη ομάδα.. “Σήμερα κερδίζει η κόκκινη ομάδα και βλέπουμε να γίνεται ένας χαμός στους μπλε που αλληλοψηφίζονται. Θα έχει ενδιαφέρον να το δούμε σήμερα γιατί λογικά θα βγάλουν στον τάκο, τον Αλέξη Παππά. Θα έχει θέμα το βράδυ γιατί πάντα στην ασυλία βλέπεις τι γίνεται στην πραγματικότητα. Το spoiler λοιπόν σήμερα είναι ότι κερδίζουν οι κόκκινοι κι έχει αγώνισμα ατομικής ασυλίας αλλά ακόμη δεν γνωρίζουμε το αποτέλεσμα”, είπε στον “αέρα” του Πρωινού ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

Το trailer έχει κυκλοφορήσει ήδη για το σημερινό επεισόδιο και πριν δούμε το spoiler, είχαμε καταλάβει ποια ομάδα χάνει την ασυλία. Όπως θα δεις στο trailer, αν και δείχνει ελάχιστους παίκτες από την κόκκινη ομάδα, κανείς δεν φορά το κολιέ ασυλίας, σε αντίθεση με τους μπλε, που ενώ φαίνονται όλοι καθαρά στο πλάνο, ο μόνος που δεν φαίνεται είναι ο Νίκος Μπάρτζης ο οποίος υποθέτουμε πως φορά και το κολιέ της ασυλίας.

Survivor spoiler: Ανατροπή

Ωστόσο σύμφωνα με το spoiler του Eυτυχείτε, η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση που θα προκύψει στο συμβούλιο του νησιού θα είναι η Aννα Mαρία Βέλλη, ενώ την ατομική ασυλία κερδίζει ο Νίκος Μπάρτζης, ο οποίος θα ψηφίσει την Χριστίνα ως προτεινόμενη για αποχώρηση.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης τόνισε ότι αν και στο δεύτερο αγώνισμα χάσουν οι Μπλε στον τάκο θα δούμε τον Τζέιμς, αν κερδίσουν τότε οι κόκκινοι θα δώσουν στον τάκο… τον Τριαντάφυλλο. Όπως όλα δείχνουν αυτή την εβδομάδα αποχωρεί…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις