Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor – Μαριάνθη Κάσδαγλη: Η 29χρονη Υποπλοίαρχος με το εντυπωσιακό Instagram account
LIFESTYLE

Survivor – Μαριάνθη Κάσδαγλη: Η 29χρονη Υποπλοίαρχος με το εντυπωσιακό Instagram account

Survivor - Μαριάνθη Κάσδαγλη: Νέα, μάχιμη, αλλά και πολύ γοητευτική η Υποπλοίαρχος Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Το Survivor έχει ξετρελάνει το κοινό, με τις αναπάντεχες ανατροπές του, με τους νέους παίκτες στο παιχνίδι επιβίωσης να φέρουν τα πάνω κάτω. Η επιλογή των παικτών και οι έντονοι τους χαρακτήρες, έχουν προσθέσει τεράστια επιτυχία στο τηλεοπτικό project, που έχει καθηλώσει τους πάντες από την αρχή της προβολής του. Ωστόσο, μπορεί καθημερινά να τραβούν την προσοχή οι Τριαντάφυλλος και Αλέξης Παππάς, αλλά υπάρχει και μία διακριτική παρουσία η οποία τελευταία μπαίνει αρκετά στο στόχαστρο μιας και βγαίνει μονίμως υποψήφια προς αποχώρηση.

Ο λόγος για την 29χρονη Μαριάνθη Κάσδαγλη, η οποία είναι Υποπλοίαρχος του εμπορικού ναυτικού, έχοντας ταξιδέψει σε όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη. Με μία γρήγορη ματιά στον λογαριασμό του Instagram της, μπορεί κανείς να αντιληφθεί ότι αφενός λατρεύει τη δουλειά της, και αφετέρου είναι μία πολύ καυτή και εντυπωσιακή γυναίκα που κάνει τους άνδρες να “αναστενάζουν”. Μάλιστα σύμφωνα με τα στατιστικά, αυτή τη στιγμή είναι η πιο πετυχημένη και αποτελεσματική γυναίκα του παιχνιδιού μιας και έχει τις περισσότερες νίκες μέχρι στιγμής!

Ποια είναι η 29χρονη Υποπλοίαρχος Ε.Ν. Μαριάνθη Κάσδαγλη

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη, ξεμπάρκαρε από το πλοίο που εργαζόταν ως Υποπλοίαρχος μόνο και μόνο για να συμμετάσχει στο παιχνίδι επιβίωσης Survivor. Η 29χρονη προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια, γεννήθηκε στην ωραία Θεσσαλονίκη αλλά κατάγεται από την Κρήτη. Έχει κάνει πρωταθλητισμό στην κολύμβηση και έχει διακριθεί πανελλαδικά και διεθνώς. Έχει πτυχίο και έχει εργαστεί ως ναυαγοσώστρια. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα εσωτερικής ποδηλασίας και στα αγαπημένα της σπορ συγκαταλέγονται τα cross fit, η σκοποβολή και οι πολεμικές τέχνες. «Είμαι πολεμίστρια», δηλώνει και θα το αποδείξει στις πίστες των αγωνισμάτων, που έως τώρα φαίνεται να τα πηγαίνει καλά.

Δείτε ακόμη:

Η Χριστίνα Μπόμπα έκανε rapid test στην Κωσταρά για να την βάλει σπίτι
Η Ιωάννα Μαλέσκου μιλά πρώτη φορά για τον Μάριο Χεζόνια
Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου απαντά στις φήμες για ψεύτικο γάμο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις