Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Καντουρί ΠΑΟΚ: Θέλει να συνεχίσει
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Καντουρί ΠΑΟΚ: Θέλει να συνεχίσει

Καντουρί ΠΑΟΚ: Ο Ομάρ Ελ Καντουρί μετά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ δήλωσε την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα.

Στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του, που λήγει στο τέλος της σεζόν, αναφέρθηκε ο Ομάρ Ελ Καντουρί σε δηλώσεις που έκανε στη Nova στο τέλος του ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ (3-1). Ο Μαροκινός τόνισε ότι ελπίζει να μείνει στον Δικέφαλο, ωστόσο για να υπάρξει συμφωνία θα πρέπει να υπάρχει, όπως είπε, θέληση και από τις δύο πλευρές. «Όλοι ξέρουν ότι το συμβόλαιο μου φτάνει στη λήξη του. Υπάρχουν συζητήσεις με τον ΠΑΟΚ, αλλά θα πρέπει να υπάρχει θέληση και από τις δύο πλευρές. Η οικογένειά μου έχει προσαρμοστεί πλέον στην Θεσσαλονίκη. Ελπίζω να παραμείνω και του χρόνου και να συνεχίσω να προσφέρω στην ομάδα, αλλά θα δούμε τι θα γίνει στο τέλος, όλα είναι ανοιχτά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καντουρί.

Σε σχέση με τον αγώνα δήλωσε τα εξής: «Νομίζω ότι σήμερα θα μπορούσαμε να πούμε ότι ήταν ένα άσχημο παιχνίδι. Δεν παίξαμε αυτό το θεαματικό, όμορφο παιχνίδι που μπορούμε. Τώρα πρέπει να επικεντρωθούμε στα αποτελέσματα, η ομάδα έπαιξε σκληρά, ήταν μαχητική και πήρε τη νίκη που αυτό είναι που έχει σημασία σε αυτό το σημείο. Για μας ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε με νίκη. Στην αμυντική οργάνωση ήμασταν συμπαγείς και δεν επιτρέψαμε στους αντιπάλους να κάνουν ευκαιρίες. Ο προπονητής μας είπε ότι είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε. Θέλουμε να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, αλλά μερικές φορές καλύτερα να μην παίζεις τόσο καλά αλλά να κερδίζεις παρά να παίζεις καλά και να χάνεις στο τέλος».

Ομάρ Ελ Καντουρί

Καντουρί ΠΑΟΚ: Το κύπελλο Ελλάδας

Αναφορικά με το ύπελλο Ελλάδας ο Ομάρ Ελ Καντουρί δήλωσε: «Για το Κύπελλο, είναι ένας τελείως διαφορετικός θεσμός και δεν πιστεύω καμία από τις δύο ομάδες να σκέφτεται αυτό το αποτέλεσμα. Για τα πλέι οφ ήταν πολύ καλό ότι ξεκινήσαμε με νίκη γιατί ήμασταν στην 4η θέση η οποία δεν αρμόζει σε μια ομάδα με την ποιότητα του ΠΑΟΚ. Έχουμε μπροστά μας 9 τελικούς και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε το μάξιμουμ».

Ομάρ Ελ Καντουρί
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις