Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βαξεβάνης σύλληψη – ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζει τον δημοσιογράφο η Κουμουνδούρου, αντιδρά η Πειραιώς
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βαξεβάνης σύλληψη – ΣΥΡΙΖΑ: Στηρίζει τον δημοσιογράφο η Κουμουνδούρου, αντιδρά η Πειραιώς

Βαξεβάνης σύλληψη - ΣΥΡΙΖΑ: Πολιτική κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί η μήνυση αστυνομικών κατά του δημοσιογράφου και εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη

Με μια αιχμηρή ανακοίνωση απαντά η Νέα Δημοκρατία στον ΣΥΡΙΖΑ για τη θέση που πήρε υπέρ του εκδότη του Documento Κώστα Βαξεβάνη.

Ν.Δ: “H ταύτιση του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Βαξεβάνη δεν κρύβεται πλέον”

“H ταύτιση του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Βαξεβάνη δεν κρύβεται πλέον. Είναι απόλυτη. Δεν ξέρουμε ποιος δίνει γραμμή σε ποιον. Και πόσα τους συνδέουν” σχολιάζει η Ν.Δ. Εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη έχει εκδοθεί από την Ελληνική Αστυνομία ένταλμα σύλληψης και ο δημοσιογράφος αναζητείται. Το ένταλμα εκδόθηκε μετά από μήνυση αστυνομικών της ΓΑΔΑ, η οποίοι πριν δύο ημέρες είχαν στείλει εξώδικο στο Documento, γιατί δημοσίευε καταγγελίες πολιτών ότι “βασανίστηκαν” στη ΓΑΔΑ. Οι καταγγελίες ήταν για κακομεταχείριση πολιτών που συνελήφθησαν μετά τα γνωστά επεισόδια στη Νέα Σμύρνη, που έλειψε να κοστίσουν τη ζωή σε έναν Αστυνομικό της Δίας.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης θέλει να φιμώσει όσους αποκαλύπτουν το όργιο αστυνομικής βίας

Της ανακοίνωσης της Νέας Δημοκρατίας είχε προηγηθεί ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία αναφέρει: “Ο κ. Μητσοτάκης όχι μόνο δεν ζήτησε καν συγγνώμη για το όργιο αστυνομικής βίας, αλλά θέλει να φιμώσει κιόλας όσους το αποκαλύπτουν”. Ειδικότερα αναφέρει ότι “ζούμε στη χώρα που το γραφείο του κ. Μητσοτάκη δίνει με non paper τα προσωπικά στοιχεία και τα πολιτικά φρονήματα του ανθρώπου που ξυλοκοπήθηκε αναίτια από αστυνομικούς στη Νέα Σμύρνη και δυο εβδομάδες μετά ο κ. Χρυσοχοιδης βάζει αστυνομικούς να μηνύσουν τον δημοσιογραφο Κώστα Βαξεβάνη επειδή δημοσίευσε επώνυμες καταγγελίες για βασανιστήρια από αστυνομικούς στη ΓΑΔΑ. Τόσος φιλελευθερισμός μαζεμένος δύσκολα αντέχεται κ. Μητσοτάκη. Οι πολίτες σας έχουν πάρει χαμπάρι”, σχολιάζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις