Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ναρκωτικά: Συλλήψεις σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα
ΕΛΛΑΔΑ

Ναρκωτικά: Συλλήψεις σε Θεσσαλονίκη και Ιωάννινα

Ναρκωτικά: Ο «λευκός θάνατος», ήταν κρυμμένος μέσα σε ρολό παραθυρόφυλλου και η κάνναβη κάτω από το κάθισμα συνοδηγού αυτοκινήτου.

Ο «λευκός θάνατος», ήταν κρυμμένος μέσα σε ρολό παραθυρόφυλλου και η κάνναβη κάτω από το κάθισμα συνοδηγού αυτοκινήτου.

Πέτρος Καρσιώτης

Του Πέτρου Καρσιώτη 

Στοιχεία, από δύο διαφορετικές υποθέσεις κατάσχεσης ουσιών, εκ των οποίων η πρώτη στη Θεσσαλονίκη και η δεύτερη στην πόλη των Ιωαννίνων.

Στο ρόλο του παραθυρόφυλλου

Σε ό,τι αφορά την υπόθεση της Θεσσαλονίκης και των ρολών του παραθυρόφυλλου, συνελήφθη μεσημβρινές ώρες σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, ένας ημεδαπός άνδρας, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Η έρευνα στην οικία του

Ειδικότερα, αναφέρει η Αστυνομία, μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, εντοπίστηκε ο ανωτέρω και στην κατοχή του αλλά και σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Σε δώδεκα συσκευασίες

Δώδεκα συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη, συνολικού βάρους 195,4 γραμμαρίων, 3 συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη, συνολικού βάρους 264 γραμμαρίων, μία συσκευασία υγρής μεθαδόνης, μικτού βάρους 52, 3 γραμμαρίων, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 1.000 ευρώ και δύο 2 κινητά τηλέφωνα.

Κατάσχεση του αυτοκινήτου

Επίσης, κατασχέθηκε και ένα όχημα που χρησιμοποιούσε, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Ιωάννινα: Κατοχή και διακίνηση

Στην υπόθεση των Ιωαννίνων, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Τμήματος Άμεσης Δράσης της πόλης, συνέλαβαν ημεδαπό, που κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Κάτω από το κάθισμα

Ειδικότερα, με βάση την επίσημη ενημέρωση, η σύλληψη πραγματοποιήθηκε όταν σε έλεγχο που διενήργησαν οι αστυνομικοί σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ο ημεδαπός, εντόπισαν κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους ενός κιλού και 100 γραμμαρίων.

Η έρευνα στην οικία του

Εκτός από την παραπάνω ποσότητα και το αυτοκίνητο, κατασχέθηκαν ακόμη τα ακόλουθα, που βρέθηκαν σε έρευνα στο σπίτι του:

Συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 750 γραμμαρίων, 32 ναρκωτικά χάπια και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Παραπομπή στον εισαγγελέα

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις