Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Μαραθώνος: Συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Μαραθώνος: Συμφωνία με την Τράπεζα Πειραιώς

Δήμος Μαραθώνος: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε οι νέοι μας που ασχολούνται με τον αθλητισμό να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες».

Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο δήμος Μαραθώνος γνωστοποιεί την ανανέωση της εκμίσθωσης κτιριακών εγκαταστάσεων για την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Μαραθώνος με ευνοϊκούς όρους. Ειδικότερα, στο σχετικό δελτίου τύπου αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να σας γνωστοποιήσουμε πως μετά από προσωπική επαφή του Δημάρχου Μαραθώνος κ. Στέργιου Τσίρκα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Τράπεζας Πειραιώς κ. Χρήστο Μεγάλου καταφέραμε να ανανεώσουμε την εκμίσθωση των κτιριακών εγκαταστάσεων της Τράπεζας στην περιοχή «Κοκκινάδεζα» στο Μαραθώνα για τα επόμενα 7 χρόνια, με το ίδιο μέχρι σήμερα τίμημα.

Το σημαντικότερο όλων όμως είναι πως μετά από «σκληρές» διαπραγματεύσεις, η ΚΕΔΜΑ δεν θα αποδίδει το μίσθωμα (1000 ευρώ ανά μήνα) του προαναφερθέντα αθλητικού χώρου για τα επόμενα 2 έτη. …και δεν μείναμε μόνο σε αυτά! Από την Τράπεζα Πειραιώς μας παραχωρείται πλέον όλος ο περιβάλλοντας χώρος του Κλειστού Γηπέδου «Παναγιώτης Χαμηλοθώρης» τον οποίο και θα εκμεταλλευτούμε άμεσα.

Δήμος Μαραθώνος

Δήμος Μαραθώνος: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια…»

Ο Δήμαρχος Μαραθώνος κ.Στέργιος Τσίρκας δήλωσε: «Συνεχίζουμε την προσπάθεια ώστε οι νέοι μας που ασχολούνται με τον αθλητισμό να έχουν τις καλύτερες δυνατές συνθήκες». Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΜΑ κ.Μανώλης Γεωργάτος δήλωσε: «Ευχαριστώ θερμά τον Δήμαρχό μας για το αποτέλεσμα μιας τόσο δύσκολης διαπραγμάτευσης με την Τράπεζα Πειραιώς. Όχι μόνο ανανεώθηκε το συμβόλαιο με τους διπλάσιου χώρους αλλά σε αυτές τις δύσκολες εποχές αποφορτίζουμε τον προϋπολογισμό της ΚΕΔΜΑ για δύο χρόνια. Οι προσπάθειές μας για άρτιους αθλητικούς χώρους συνεχίζονται».

Δήμος Μαραθώνος
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις