Άνθης εξαφάνιση: Αγωνία για τον 33χρονο, αδερφό του Δημήτρη

ΕΛΛΑΔΑ

Άνθης εξαφάνιση: Αγωνία για τον 33χρονο, αδερφό του Δημήτρη

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Άνθης εξαφάνιση: Ο αδερφός του αγνοούμενου Στάθη Άνθη έδωσε νέα στοιχεία για την υπόθεση

20.03.2021 | 22:07

Νέα τροπή πήρε η υπόθεση βιασμού του Δημήτρη Άνθη ο οποίος είχε καταγγείλει τον Νικόλα Στραβοπόδη για σεξουαλική κακοποίηση. Ο Άνθης είχε καταγγείλει αρχικά τον ηθοποιό για βιασμό το 2006, όντας στα όρια της παραγραφής. Μετά την άσκηση ποινικής δίωξης σε βάρος του ηθοποιού, η υπόθεση ανατέθηκε σε ανακρίτρια, όπου ο Δημήτρης Άνθης φέρεται να άλλαξε την ημερομηνία και να κατέθεσε ότι υπέστη βιασμό το 2005. Έτσι, το καταγγελλόμενο αδίκημα έχει παραγραφεί. Ωστόσο πολλά είναι τα ερωτήματα που δημιουργούνται, δεδομένου και την εξαφάνιση του αδερφού του Άνθη.

Η ανάκριση αναμένεται να ολοκληρωθεί με τυπική κλήση του κατηγορούμενου ηθοποιού και στη συνέχεια η δικογραφία θα εισαχθεί σε δικαστικό συμβούλιο για να επικυρωθεί η αρχειοθέτηση.

Συγκλονίζει για την εξαφάνιση του αδερφού του

Ο Δημήτρης Άνθης, ο οποίος σόκαρε με τη δημόσια εξομολόγησή του αποκαλύπτοντας ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από γνωστό ηθοποιό, μίλησε για τον αδερφό του Στάθη, 33 ετών, ο οποίος διαμένει στη Μεγάλη Βρετανία. «Αν υπήρξε μια φορά κινητοποίηση για μένα, για τον αδερφό μου ακόμα περισσότερο. Αυτό που έχω μάθει, είναι ότι είπε και ο αδερφός μου στην κ. Νικολούλη. Είχε φύγει για διήμερο, την Παρασκευή στις 5 Μαρτίου, εγώ είχα μιλήσει την Πέμπτη, μου είχε πει ότι είναι στρεσαρισμένος με την καραντίνα. Του είχα πει να ηρεμήσει, ότι όλοι είμαστε στην ίδια κατάσταση και να το γυρίσει τούμπα και να το διασκεδάσει. Είχε πάει στο Πλίμουθ, σε έναν φίλο του που είχε γνωρίσει πρόσφατα από το σέρφινγκ».

Ο ίδιος μάλιστα αποκάλυψε ότι δεχόταν ρατσισμό. «Είχαν βάλει κρυφή κάμερα στην κουζίνα του χωρίς να του το πουν. Ο αδελφός μου είχε αποκαλύψει στην ψυχολόγο του ότι είχε έρθει αντιμέτωπος με ρατσιστικές επιθέσεις» δήλωσε. «Η πρώτη εκδοχή είναι ότι μπήκε στο δωμάτιο και ξάπλωσε και στη συνέχεια σηκώθηκε, πήρε το κινητό του και τα τσιγάρα του και έφυγε από το παράθυρο. Με την πίεση των αστυνομικών ξεκίνησαν οι έρευνες, έκαναν άρση απορρήτου, γιατί είχε αφήσει τον υπολογιστή του, τον οποίο μας έλεγαν ότι δεν ήταν στο δωμάτιο, αλλά μετά βρέθηκε στο δωμάτιο. Την πρώτη μέρα τον θεωρούσαν νεκρό, ή ότι αυτοκτόνησε ή ότι πέρασε απέναντι…».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Στάθης Αγγελόπουλος στη δίκη: «Η πρώην σύζυγός μου ήθελε να με εκδικηθεί – Πήγε στην κουζίνα και χτύπησε στο πρόσωπο στο ντουλάπι» 20.03.2021 | 22:07
Στέφανος Κωνσταντινίδης για Σούπερ Κική: «Δόξα τω Θεώ που σπίτι μας δεν μπαίνουν περιττώματα» 20.03.2021 | 22:07
Δήμος Πετρούπολης: Πλήρης στήριξη στους εργαζομένους καθαριότητας 20.03.2021 | 22:07
Πειραιάς: Έτοιμος για τον ποδηλατικό αγώνα «Criterium Piraeus» 20.03.2021 | 22:07
Κηφισιά: Μαθητές δημοτικού προσφέρουν αναπηρικό αμαξίδιο στο νοσοκομείο ΚΑΤ 20.03.2021 | 22:07
ΕΟΚ κατά Εργκίν Αταμάν: «Προσέβαλε Έλληνες αθλητές που έχουν φορέσει το εθνόσημο, τον καλούμε να ανακαλέσει» 20.03.2021 | 22:07
Παπανικολάου: Δεν δέχομαι να λένε μπ@@@@ρδους τους οπαδούς μας – Με ρώτησαν γιατί δεν κάνω το ίδιο με τον Χουάντσο 20.03.2021 | 22:07
Αταμάν: Η χρήση της ελληνικής σημαίας αποτελεί πρόκληση εναντίον μου - Είναι ρατσισμός να βρίζετε την Τουρκία 20.03.2021 | 22:07
Exit mobile version