Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Το πλάνο του Γκαρσία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Το πλάνο του Γκαρσία

ΠΑΟΚ - ΑΕΚ: Την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα ολοκληρώνει σήμερα ο ΠΑΟΚ.

Την προετοιμασία του για το αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα ολοκληρώνει σήμερα ο ΠΑΟΚ. Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει στρέψει την προσοχή του στο ψυχολογικό «ντοπάρισμα» της ομάδας του, ώστε να μπορέσει να μπει με το δεξί στη διαδικασία των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας. Βασικό μέλημα του Ουρουγουανού τεχνικού είναι να κλείσουν οι διάδρομοι προς την «ασπρόμαυρη» εστία και να μην υπάρχουν κίνδυνοι στα μετόπισθεν.

Για αυτό τον λόγο σκοπεύει να περιορίσει τον καλύτερο ποιοτικά ποδοσφαιριστή της «Ένωσης», τον Λιβάι Γκαρσία, βάζοντας απέναντί του τον Μπάμπα Ραχμάν. Από εκεί και πέρα, οι Θεσσαλονικείς θέλουν να έχουν ισορροπία στο παιχνίδι τους και για αυτό τον λόγο θα παίξουν με τρεις παίκτες στη μεσαία γραμμή.

Ο Γκαρσία περιμένει να βγουν οι συνεργασίες στα πλάγια αλλά και τους μεσοεπιθετικούς, οι οποίοι καλούνται να πάρουν πρωτοβουλίες και να μπορέσουν να δημιουργήσουν θέματα στην «κιτρινόμαυρη» περιοχή. Βέβαια, το βασικό στοιχείο για τον προπονητή του ΠΑΟΚ είναι οι παίκτες να βγάλουν ψυχή στον αγωνιστικό χώρο και να δείξουν από το πρώτο λεπτό πως είναι το απόλυτο αφεντικό.

Πάμπλο Γκαρσία
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις