Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός – Βαλμπουενά: Συμφωνία για έναν χρόνο ακόμη
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ολυμπιακός – Βαλμπουενά: Συμφωνία για έναν χρόνο ακόμη

Ολυμπιακός - Βαλμπουενά: Τις εξελίξεις στο θέμα της παραμονής του Ματιέ Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό μετέφερε ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Τις εξελίξεις στο θέμα της παραμονής του Ματιέ Βαλμπουενά στον Ολυμπιακό μετέφερε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Νικολακόπουλος.

Ο ρεπόρτερ των ερυθρολεύκων ουσιαστικά ενημέρωσε ότι το θέμα έκλεισε καθώς ο Ολυμπιακός και ο παίκτης έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν για την ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμη έναν χρόνο. Απομένουν τα διαδικαστικά και ανακοινώσεις.

Ματιέ Βαλμπουενά

Με πλάνο Άρσεναλ κόντρα στον Άρη ο Ολυμπιακός

Από το αεροδρόμιο κατευθείαν στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου βρέθηκαν χθες ο Πέντρο Μαρτίνς μαζί με τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Όσοι από τους «ερυθρόλευκους» έπαιξαν στο Λονδίνο με την Άρσεναλ έκαναν την καθιερωμένη αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Όσον αφορά τον προσεχή αγώνα με τον Άρη για την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας, ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται πως θα βασιστεί στους παίκτες που έπαιξαν στο «Έμιρεϊτς».

Από εκεί και πέρα, μένει να φανεί πως εξελίσσεται η κατάσταση με τους τραυματίες Σεμέντο, Χασάν και Βαλμπουενά, ενώ στην αποστολή θα επιστρέψουν οι Βρουσάι και Παπαδόπουλους που δεν αποκλείεται να πάρουν και χρόνο συμμετοχής απέναντι στους Θεσσαλονικείς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις