Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

17

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 38χρονος Μαλεσίνα κορονοϊός: Θλίψη στη Φθιώτιδα
ΕΛΛΑΔΑ

38χρονος Μαλεσίνα κορονοϊός: Θλίψη στη Φθιώτιδα

38χρονος Μαλεσίνα κορονοϊός: Εντελώς ξαφνικά το πρωί της Παρασκευής «κατέρρευσε» βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη τη Φθιώτιδα.

Με μια πολύ δυσάρεστη είδηση ξημέρωσε η Παρασκευή 19 Μαρτίου στο Νοσοκομείο της Λαμίας και στη Φθιώτιδα καθώς ένας νέος άνθρωπος 38 ετών από τη Μαλεσίνα κατέληξε στην Κλινική κορωνοϊού από επιπλοκές που φαίνεται ότι του προκάλεσε η επικίνδυνη νόσος. Σύμφωνα με το LamiaReport, πρόκειται για τον άνθρωπο που λίγες ημέρες νωρίτερα (10/3) είχε κατορθώσει να βγει νικητής από τη ΜΕΘ. Εκεί, είχε δώσει μαζί με το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό μια μεγάλη μάχη για 11 ημέρες και όλα έδειχναν ότι την είχε κερδίσει. Αποσωληνώθηκε και μεταφέρθηκε στην Κλινική covid προκειμένου να αναρρώσει και να αρνητικοποιηθεί από τον ιό πριν γυρίσει σπίτι του και στην αγαπημένη του οικογένεια, στην γυναίκα του και το παιδάκι του.

Εντελώς ξαφνικά το πρωί της Παρασκευής «κατέρρευσε» βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη τη Φθιώτιδα. Ακόμη και το προσωπικό του Νοσοκομείου δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τη συγκεκριμένη απώλεια. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, πρόκειται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή, προκειμένου να φανεί το ακριβές αίτιο που έκοψε τόσο ξαφνικά και πρόωρα το νήμα της ζωής του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις