Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ / Έμιλι Ραταϊκόφσκι παιδί: Οι πρώτες στιγμές με το νεογέννητο
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Έμιλι Ραταϊκόφσκι παιδί: Οι πρώτες στιγμές με το νεογέννητο

Έμιλι Ραταϊκόφσκι παιδί: Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Έμιλι Ραταϊκόφσκι η οποία έγινε μητέρα για πρώτη της φορά.

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Έμιλι Ραταϊκόφσκι η οποία έγινε μητέρα για πρώτη της φορά. Το μωρό της που γεννήθηκε στις 8 Μαρτίου θα πάρει το όνομα Sylvester Apollo Bear και το μοντέλο μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες από τη στιγμή του τοκετού, αλλά και την πρώτη αγκαλιά με το νεογέννητο.

«Κατά τη διάρκεια του τοκετού. Οι πρώτες στιγμές με τον Sly. Ζωή!», έγραψε στη λεζάντα των στιγμιότυπων που δημοσίευσε.

Έμιλι Ραταικόφσκι

Θα μάθει το φύλο του μωρού σε 18 χρόνια

Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι αποκάλυψε τα χαρμόσυνα νέα μέσα από ανάρτησή της στο Instagram, ωστόσο επεφύλασσε κι ένα… κουίζ. Στη λεζάντα της φωτογραφίας δεν ανέφερε το φύλο του μωρού, καθώς, όπως λέει, είναι κάτι που θα ανακαλύψει το ίδιο στην εφηβεία. Έκανε γνωστό, παρόλα αυτά, πως θα πάρει το όνομα Sylvester Apollo Bear.

«Όταν ο σύζυγός μου και εγώ, λέμε στους φίλους μας ότι είμαι έγκυος, η πρώτη τους ερώτηση, μετά τα «συγχαρητήρια» είναι σχεδόν πάντα: «Ξέρετε τι (φύλο) θέλετε;». Εμείς απαντάμε σε αυτό, ότι δεν θέλουμε να ξέρουμε το φύλο, μέχρι το παιδί μας να γίνει 18 ετών και να μας το γνωστοποιήσει. Όλοι γελάνε», έγραψε χαρακτηριστικά, ανεβάζοντας την πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο μωράκι της που την έδειχνε να το θηλάζει.

Έμιλι
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις