Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Τα πιο αδιάφορα ζώδια: Πώς το λένε αυτό το… ό,τι να ΄ναι;
PLUS

Τα πιο αδιάφορα ζώδια: Πώς το λένε αυτό το… ό,τι να ΄ναι;

Τα πιο αδιάφορα ζώδια: Είναι εκείνα τα ζώδια που δεν χαλάνε τη ζαχαρένια τους για τίποτα και για κανέναν.

Η αδιαφορία πάντα πιάνει και όχι μόνο στις σχέσεις αλλά και στον υπνάκο μας, που είναι πάντα βαθύς… δίκαιος και ατελείωτος. Φυσικά, το να αδιαφορεί κάποιος για όλα και να μην καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του, μπορεί φαινομενικά να είναι καλό, αλλά στη ζωή εκεί έξω, τη σκληρή, βάζει πολλά εμπόδια. Είναι αυτοί – σίγουρα ξέρεις πολλούς – που σφυρίζουν ό,τι κι αν συμβεί, δεν χολοσκάνε για τίποτα και σπάνε τα νεύρα των υπολοίπων.

Οσον αφορά τα ζώδια, υπάρχουν 5 συγκεκριμένα ζώδια που θα αδιαφορήσουν για σένα και δεν θα νιώσουν άσχημα γι’ αυτό. Ούτε τύψεις θα έχουν, ούτε θα στεναχωρηθούν. Πολλοί τους θεωρούν άκαρδους και πως δεν νοιάζονται για τα αισθήματα των άλλων. Υπάρχουν όμως πολλοί λόγοι που είναι αδιάφοροι. Άλλοι το κάνουν από άμυνα και άλλοι από εκδίκηση.

Είναι εκείνα τα ζώδια που δεν χαλάνε τη ζαχαρένια τους για τίποτα και για κανέναν. Που δείχνουν και συμπεριφέρονται σαν να μην τους ενδιαφέρει ό,τι και να γίνεται γύρω τους, ζώντας στον δικό τους κόσμο.

woman in black tank top smoking cigarette

Ποια ζώδια είναι;

Ταύρος

Το ζώδιο του Ταύρου μπορεί να αγγίζει τα όρια της απάθειας, δείχνοντας ότι τίποτα δεν μπορεί να τον επηρεάσει. Αυτός είναι και ένας τρόπος να αποφύγει τις ευθύνες και να ξεφύγει από τα προβλήματα.

Λέων

Το λιοντάρι είναι το ζώδιο που θα απολαύσει τις διακοπές του ακόμα και αν ο κόσμος καίγεται γύρω του. Μπορεί να εγκαταλείψει τα πάντα για να κάνει τη ζωή του, περνώντας υπέροχα μόνος του.

Αιγόκερως

Είσαι φίλος, συγγενής ή αγαπημένο πρόσωπο του Αιγόκερω; Εάν ναι, τότε σίγουρα θα ξέρεις ότι η απάθειά του «σπάει» νεύρα. Κανείς δεν ξέρει πώς το κάνει, ωστόσο καταφέρνει να μην τον νοιάζει για τίποτα και για κανέναν, αλλά μόνο για την πάρτη του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις