MasterChef 5 spoiler ομαδική 19/3: Ποιοι κερδίζουν, έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις

LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler ομαδική 19/3: Ποιοι κερδίζουν, έρχονται μεγάλες αποκαλύψεις

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

MasterChef 5 spoiler ομαδική 19/3: Στο επεισόδιο της Παρασκευής (19/03) θα δούμε το συμβούλιο στο οποίο οι κριτές θα ανακοινώσουν στους παίκτες τις βαθμολογίες.

18.03.2021 | 21:22

Στο επεισόδιο της Παρασκευής στο MasterChef (19/03) θα δούμε το συμβούλιο στο οποίο οι κριτές θα ανακοινώσουν στους παίκτες τις βαθμολογίες. Συνολικά οι παίκτες έπρεπε να φτιάξουν επτά διαφορετικά πιάτα, άρα 21. Ένα για κάθε κριτή. Το πιο αδύναμο πιάτο και των δύο ομάδων ήταν το κυρίως, ενώ φαίνεται να εντυπωσίασε το γλυκό της Μαργαρίτας από την μπλε ομάδα. Οι αστοχίες υπήρχαν αλλά ήταν λίγες. Η ποιότητα ήταν ξεκάθαρη στα πιάτα των ομάδων που έβγαλαν τον καλύτερο εαυτό τους.

H κόκκινη ομάδα είναι χωρισμένη στα δύο που δεν τρέφουν ιδιαίτερη συμπάθεια οι μεν για τους δε. Συγκεκριμένα, η μία παρέα αποτελείται από την Κωνσταντίνα, τη Μαρίνα, τον Αλέξανδρο και τον Παύλο και η άλλη παρέα από την τριάδα Λία, Διονύση, Ιωάννη. Λίγο πριν τη νέα ομαδική δοκιμασία, οι Κόκκινοι αποφάσισαν να αφήσουν πίσω ό, τι τους χωρίζει και να δώσουν τον 100% των δυνάμεών τους για να κερδίσουν τους Μπλε. Αρχηγός ορίστηκε με 4 -3 ο Αλέξανδρος, κάτι που μάλλον δεν άρεσε στους Λία, Διονύση και Ιωάννη.

Οι νικητές της ομαδικής δοκιμασίας θα πάνε σε δείπνο με τον Γιάννη Αποστολάκη, ενώ οι ηττημένοι θα παραμείνουν στις κουζίνες και θα παλέψουν για την ασυλία, αφού πρώτα θα προκύψει ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση.

Σύμφωνα με τα spoilers που κυκλοφορούν η ομάδα που θα συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία θα είναι η μπλε. Η κόκκινη ομάδα λοιπόν φαίνεται να είναι εκείνη που για ακόμη μια φορά θα δει το Σάββατο (20/03) έναν παίκτη να αφήνει την ποδιά του και να αποχωρεί από τον διαγωνισμό μαγειρικής.

Exit mobile version