Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 ομαδική 17/3: Ο «εμφύλιος» της Κόκκινης ομάδας
LIFESTYLE

MasterChef 5 ομαδική 17/3: Ο «εμφύλιος» της Κόκκινης ομάδας

MasterChef 5 ομαδική 17/3: Ο «εμφύλιος» της Κόκκινης ομάδας - Ποιον όρισαν αρχηγό;

Ο Τζιοβάνι ήταν ο νικητής στο περασμένο τεστ δημιουργικότητας του MasterChef 5, με τον Λεωνίδα Κουτσοπουλο να του απαριθμεί τα πλεονεκτήματά του στο επεισόδιο της Τετάρτης. Ο 44χρονος μάγειρας από την Ιταλία είχε τέσσερα πλεονεκτήματα. Πρώτον να ορίσει τους αρχηγούς και στις δύο ομάδες. Σύμφωνα με το δεύτερο πλεονέκτημα είχε το δικαίωμα να χαρίσει είκοσι παραπάνω λεπτά στην ομάδα του, ενώ με το τρίτο μπορούσε να πάρει μάγειρα από την αντίθετη ομάδα. Καινούργιο πλεονέκτημα ήταν η λευκή ποδιά, δηλαδή η ασυλία, για τον εαυτό του ή οποιονδήποτε άλλο ήθελε.

Ο Τζιοβάνι ξεκαθάρισε ότι δεν είχε διάθεση να κάνει… ζημιά. «Δεν έχω όρεξη να βάλω τον εαυτό μου σε αυτό το… δράμα. Είμαι εδώ για κάτι άλλο!», είπε. Έτσι, επέλεξε να πάρει τον Αντώνη από την κόκκινη ομάδα, αλλά και τον παραπάνω χρόνο για την ομάδα του. Με την απόφασή του ο Τζιοβάνι πήρε και το χειροκρότημα των συμπαικτών του.

Ο Αντώνης φάνηκε ενοχλημένος με την αλλαγή αυτή στις ομάδες, αφήνοντας στους Κόκκινους κενή τη θέση του αρχηγού. «Με ενοχλεί που φεύγω από την κόκκινη, αλλά τι να κάνουμε… Αυτό που πρέπει να κάνω θα το κάνω και πάνω από όλα να βγάλω ασπροπρόσωπο τον Τζιοβάνι», απάντησε ο νεαρός σεφ στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο.

MasterChef 5: Ο «εμφύλιος» της Κόκκινης ομάδας – Ποιον όρισαν αρχηγό;

Μία ομάδα «φωτιά» είναι η Κόκκινη του MasterChef 5 και αυτό γιατί αποτελείται από δύο ξεχωριστές παρέες που δεν τρέφουν ιδιαίτερη συμπάθεια οι μεν για τους δε. Συγκεκριμένα, η μία παρέα αποτελείται από την Κωνσταντίνα, τη Μαρίνα, τον Αλέξανδρο Σ. και τον Παύλο και η άλλη παρέα από την τριάδα Λία, Διονύση, Ιωάννη.

Λίγο πριν τη νέα ομαδική δοκιμασία, οι Κόκκινοι αποφάσισαν να αφήσουν πίσω ό, τι τους χωρίζει και να δώσουν τον 100% των δυνάμεών τους για να κερδίσουν τους Μπλε. Αρχηγός ορίστηκε με 4 -3 ο Αλέξανδρος Σ., κάτι που μάλλον «ξίνισε» στους Λία, Διονύση και Ιωάννη.

MasterChef 5: Άρεσε στους Μπλε το πετσετάκι της γιαγιάς… της Μαργαρίτας;

Η ιδέα της Μαργαρίτας να παρουσιάσουν οι Μπλε ένα από τα πιάτα τους με… πετσετάκι «γιαγιάς», όπως φαίνεται δεν άρεσε στους συμπαίκτες της. «Στα καλά εστιατόρια, έτσι τα πάνε!» είπε η διαγωνιζόμενη στους παίκτες της ομάδας της και υποστήριξε την ιδέα της.

«Νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα στην αρχή. Πού το βρήκε βασικά; Από την προίκα της το έφερε;» είπε η Μαρία στην κάμερα του διαγωνισμού απορημένη με το πετσετάκι της Μαργαρίτας που μοιάζει με τα κλασικά πετσετάκια των αγαπημένων γιαγιάδων μας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις