Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Αποχώρηση Κοψιδά – Twitter: Χαμός με τα μαθήματα… ηθικής
LIFESTYLE

Αποχώρηση Κοψιδά – Twitter: Χαμός με τα μαθήματα… ηθικής

Αποχώρηση Κοψιδά - Twitter: Το twitter τα "έβαλε" με τον Γιώργο Κοψιδά, ο οποίος στράφηκε κατά του κοινού του "Survivor 4".

Όλα όσα είπε ο Γιώργος Κοψιδάς λίγο πριν αποχωρήσει από το Survivor προκάλεσαν αίσθηση και πολλά σχόλια. Στο Πρωινό, ο Γιώργος Λιάγκας βγήκε από τα ρούχα του. «Τι παραλήρημα ήταν αυτό. Συγγνώμη ρε μεγάλε Κοψιδά… Δεν καταλαβαίνω γιατί κατάλαβε μετά από 3 μήνες που είναι εκεί ότι έχει πάει σε reality. Μετά από 3 μήνες κατάλαβε ότι αυτός είναι ηθικός, καλός, άμεμπτος, τέλειος, άψογος, χορτοφάγος και όλοι οι άλλοι είναι ανήθικοι, κρεατοφάγοι, κουτσομπόληδες… Οι οποίοι άλλοι, ως εκ θαύματος, τους έλεγε είστε κουτσομπόληδες, κακοί και τον χειροκροτούσαν.

Εγώ είδα έναν άνθρωπο υποκριτή και ψεύτη γιατί όταν πάω σε ένα παιχνίδι, ο σκοπός είναι να πάω να κερδίσω όχι να χάσω. Όταν φεύγω και λέω χαίρομαι διπλά που φεύγω γιατί δεν κάνει αυτό για μένα, πάει να πει ότι είμαι διπλά… να μην το χαρακτηρίσω», είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας. Η Φαίη Σκορδά από την πλευρά της παρατήρησε πως: «Εάν ήταν τόσο ζεν δεν θα τον ενοχλούσε που έφυγε».

Αποχώρηση Κοψιδά: Έξαλλη η Καινούργιου

Τα όσα είπε, έκαναν έξαλλη και την Κατερίνα Καινούργιου, καθώς τάχθηκε ενάντια στην κρίση του κοινού, λέγοντας: «Ο κόσμος έδειξε τι θέλει να βλέπει και δε θέλει να βλέπει αυτό που είμαι εγώ, που είναι η υγεία, θέλει να βλέπει ίντριγκα, κουτσομπολιό, κακή ενέργεια, οπότε χαίρομαι που εγώ φεύγω από αυτό». Η γνωστή παρουσιάστρια, σχολιάζοντας τα λόγια αυτά, είπε: «Θέλω να σας πω ότι έγινα έξαλλη χθες. Ενώ είχα αρχίσει και έλεγα να που τα έδωσε όλα στον τελευταίο του αγώνα, ήταν εξαιρετικός, υποτίμησε τους τηλεθεατές, όλους εμάς που το παρακολουθούμε γιατί ήξερε ότι πήγε σε ριάλιτι. Αν πήγαινε σε Ολυμπιακούς Αγώνες θα το καταλάβαινα. Εννοείται καλώς ή κακώς ότι προβάλλονται ίντριγκες και καβγάδες.

Το χειρότερο ήταν ότι εκθείαζε τον εαυτό του! Εγώ έχω αυτά και εσείς δεν είστε όλα αυτά που είμαι εγώ. Ξεχώρισε τον εαυτό του τον έκανε ότι είναι ανώτερος από τους άλλους και υποτίμησε τους άλλους και υποτίμησε και το κοινό που τον ψήφιζε να μένει μέσα».

Αποχώρηση Κοψιδά: Χαμός και στο Twitter

Τα προγνωστικά εναντίον του Κοψιδά ήταν μηδενικά. Ο ίδιος αν και όπως είπε χαίρεται που αποχώρησε και που θα γυρίσει στους δικούς του ανθρώπους δεν έκρυψε ωστόσο την πικρία του για το τηλεοπτικό κοινό που τον… έστειλε σπίτι του. «Χαίρομαι γιατί με την ψήφο του ο κόσμος έδειξε τι θέλει να βλέπει», είπε χαρακτηριστικά ο πρώην πλέον παίκτης του «Survivor4».

«Χαίρομαι διπλά. Αρχικά, γιατί θα επιστρέψω στους δικούς μου ανθρώπους, θα γιατρέψω τις πληγές μου, το σώμα μου, θα φάω ωραία φαγητά, θα δω τους φίλους μου. Επίσης, χαίρομαι γιατί με την ψήφο του ο κόσμος έδειξε τι θέλει να βλέπει. Προφανώς δεν ήθελε να βλέπει αυτά που πρεσβεύω εγώ: την αλήθεια, την υγεία, την εντιμότητα, την ευθύτητα, την ηθική. Προτιμά να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκες, τσακωμούς, ανταλλαγή κακίας. Οπότε χαίρομαι που θα φύγω από όλα αυτά και θα επιστρέψω στη ζωή μου. Το παιχνίδι μου έδωσε πάρα πολλά. Παίρνω μαζί μου υπέροχες εικόνες και υπέροχες συζητήσεις.

Λυπάμαι λίγο για την Κόκκινη ομάδα, γιατί προσπάθησα να καθαρίσω την ενέργεια που υπήρχε, αλλά θα συνεχίσουν να έχουν πολλά προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά. Μάλιστα την ώρα που χαιρετούσε τους κόκκινούς είπε στην Καρολίνα που έκλαιγε στην αγκαλιά της «Εγώ δεν είμαι για ριάλιτι ρε». Φυσικά οι χρήστες του Twitter αντέδρασαν καθώς δεν τους άρεσε αυτός ο διαχωρισμός αλλά και το ότι υποτιμά το κοινό.

 

https://twitter.com/elpidaseirios/status/1372330119671513092?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1372330119671513092%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.news247.gr%2Fpsixagogia%2Ftileorasi%2Fsurvivor-4-giati-to-twitter-krazei-ton-giorgo-kopsida-to-megalo-faoyl.9174376.html

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις