Αθήνα

°C

Δευτέρα

17

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ανθή Σαλαγκούδη Survivor: «Χρησιμοποίησαν αθέμιτα μέσα για να με βγάλουν από το παιχνίδι»
LIFESTYLE

Ανθή Σαλαγκούδη Survivor: «Χρησιμοποίησαν αθέμιτα μέσα για να με βγάλουν από το παιχνίδι»

Ανθή Σαλαγκούδη Survivor: Η Ανθή Σαλαγκούδη μίλησε για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο λίγες μέρες αφ' ότου επέστρεψε στην Ελλάδα.

Σίγουρα ήταν μια από τις παρουσίες που δεν περνούσε απαρατήρητη στο κοινό. Όχι όμως για τα αγωνιστικά της χαρίσματα. Το ακριβώς αντίθετο θα λέγαμε. Η Ανθή Σαλαγκούδη ήταν μια από τις πιο κακές αγωνιστικά παίκτριες που έχουμε δει στο Survivor. Η ίδια μίλησε για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο λίγες μέρες αφ’ ότου επέστρεψε στην Ελλάδα.

Τι σας ενόχλησε περισσότερο από όσα γράφτηκαν ή ειπώθηκαν για εσάς;

Αυτό που με πείραξε περισσότερο ήταν ότι κάποιοι χρησιμοποίησαν το όνομα του πατέρα μου και την πρότερη ιδιότητά του ως πολιτικού για να στηρίξουν τους ανυπόστατους ισχυρισμούς τους.

Κάποια στιγμή, οι συμπαίκτες σας σάς ζήτησαν να μην αγωνίζεστε. Πώς νιώσατε;

Προφανώς και ήταν κάτι που με έκανε να νιώθω απογοήτευση. Ξέρω ότι οι αθλητικές μου επιδόσεις δεν ήταν οι καλύτερες. Ωστόσο, η ψήφος εμπιστοσύνης των συμπαικτών μου θα ήταν η δύναμη που θα μου έδινε μια ώθηση παραπάνω για να φέρω τον πόντο στην ομάδα. Αυτή δεν την είχα δυστυχώς ποτέ.

Πιστεύετε πως αυτό οφείλεται μόνο στις επιδόσεις σας στα αγωνίσματα ή υπήρχαν και άλλοι λόγοι;

«Θεωρώ ότι ο κυριότερος λόγος ήταν ότι δεν ήμουν καλή στα αγωνίσματα. Από εκεί και πέρα, όταν κάποιοι συμπαίκτες μου είδαν ότι βγήκα πιο δημοφιλής, προσπαθούσαν, με διάφορους τρόπους και στρατηγικές πίσω από την πλάτη μου και χρησιμοποιώντας αθέμιτα μέσα, να με βγάλουν από το παιχνίδι. Ωστόσο, κακά τα ψέματα, όταν είσαι αδύναμος παίκτης, αναπόφευκτα θα βγαίνεις προτεινόμενος, γιατί αυτή είναι η φύση του παιχνιδιού», είπε στο περιοδικό «7 Μέρες TV».

Ανθή Σαλαγκούδη survivor
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις