Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

06

Ιουλίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαχητικά πάνω από την Αθήνα: Δοκιμές για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου
ΕΛΛΑΔΑ

Μαχητικά πάνω από την Αθήνα: Δοκιμές για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Μαχητικά πάνω από την Αθήνα: Την 25η Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821.

Σήμερα και περί ώρα 13:15, θα πραγματοποιηθούν διελεύσεις μαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας στην Αττική. Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Πολεμική Αεροπορία οι διελεύσεις θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο των δοκιμαστικών για την στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Παρέλαση με αυστηρά μέτρα και με τους Μακρόν, Κάρολο και Μισούστιν παρόντες

Την 25η Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της Ελληνικής Επανάστασης του 1821. Ωστόσο λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό είναι προφανές ότι η παρέλαση θα πραγματοποιηθεί με τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας. Οπως ανέφερε και η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη η παρέλαση θα τηρηθούν τα αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, θα μεταδοθεί από την τηλεόραση και «το θέαμα θα γεμίσει με υπερηφάνεια όλους τους Έλληνες». Ξεκαθάρισε πάντως ότι στο Σύνταγμα δεν θα βρεθεί κόσμος για να παρακολουθήσει την παρέλαση από κοντά, καθώς δεν θα πρέπει να δημιουργηθεί συγχρωτισμός και οι πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να την παρακολουθήσουν από την τηλεόραση.
«Δεν θα είναι κάλεσμα προς τον κόσμο να βρεθεί εκεί. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», ανέφερε χαρακτηριστικά η κυρία Πελώνη.

Υπενθυμίζεται πως η κυβερνητική εκπρόσωπος μέσα στην εβδομάδα είχε δηλώσει πως αν το επιτρέψει η εξέλιξη της πανδημίας, Γαλλία και Ηνωμένο Βασίλειο θα εκπροσωπηθούν σε υψηλό επίπεδο. Υπενθυμίζεται πως η κυβέρνηση έχει στείλει πρόσκληση στον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν και στον πρίγκιπα Κάρολο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις