Φροντιστής ποδοσφαιρικής ομάδας – Βόλος: Έστελνε γυμνές φωτογραφίες στα παιδιά

ΕΛΛΑΔΑ

Φροντιστής ποδοσφαιρικής ομάδας – Βόλος: Έστελνε γυμνές φωτογραφίες στα παιδιά

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ευτυχία Παπούλια

Φροντιστής ποδοσφαιρικής ομάδας - Βόλος: Ο πατέρας κάνει έκκληση και σε άλλους γονείς να μιλήσουν και να καταγγείλουν τον 30χρονο φροντιστή της ακαδημίας ποδοσφαίρου

18.03.2021 | 21:51

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκαν ανήλικοι ποδοσφαιριστές από 30χρονο φροντιστή ακαδημίας ποδοσφαίρου στον Βόλο. Σύμφωνα με όσα αποκαλύπτει η τοπική ιστοσελίδα TheNewspaper.gr ο 30χρονος φέρεται να έστελνε άσεμνο υλικό με γυμνές του φωτογραφίες σε παιδιά που προπονούνταν στην ακαδημία ποδοσφαίρου που εργαζόταν ως φροντιστής. Γονιός εντόπισε στο κινητό του παιδιού του φωτογραφίες και έτσι άρχισε να ξετυλίγεται η ιστορία. Ο συγκεκριμένος άνδρας έπαψε να εργάζεται στην Ακαδημία, ενώ οι αστυνομικοί έχουν ήδη κάνει έρευνα και στο σπίτι του.

Άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βόλου συλλέγουν κάθε χρήσιμο στοιχείο για να δέσουν την υπόθεση, αφού ο άνδρας φέρεται να έστελνε φωτογραφίες με τα γεννητικά του όργανα σε περισσότερα από δύο παιδιά, ενώ κάποιοι γονείς ενδέχεται να μην έχουν ιδέα για το τι γινόταν στα κινητά τηλέφωνα των ανήλικων παιδιών τους. Στην εκπομπή “Live News” του Mega μίλησε ο πατέρας ενός 14χρονου, ενός από τους τρεις καταγγέλλοντες και κάνει έκκληση και σε άλλους γονείς να βγουν να μιλήσουν και να καταγγείλουν τον 30χρονο φροντιστή της ακαδημίας ποδοσφαίρου, καθώς υπάρχουν υποψίες για άλλες καταγγελίες παρενόχλησης.

“Από τον Οκτώβρη έχει ξεκινήσει να στέλνει μηνύματα και φωτογραφίες στο παιδί… Αυτά που του έστελνε στην αρχή ήταν σε λογικά πλαίσια και μετά άρχισε και ζητούσε να βρεθούνε, να του στείλει φωτογραφίες. Ο μικρός ενημέρωσε τη μητέρα του μετά εγώ μίλησα με τα παιδιά από τον σύλλογο, τα παιδιά τον είχαν ήδη διώξει γιατί είχαν μια καταγγελία. Το καλό είναι ότι μόλις το έμαθε σύλλογος, τον έδιωξε και κινήθηκε νομικά” λέει ο πατέρας του αθλητή.

Exit mobile version