Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Διάρρηξη βίντεο: Μπούκαραν σε κατάστημα με ηλεκτρονικά και το “άδειασαν”
ΕΛΛΑΔΑ

Διάρρηξη βίντεο: Μπούκαραν σε κατάστημα με ηλεκτρονικά και το “άδειασαν”

Διάρρηξη βίντεο: Σε δευτερόλεπτα αρπάζουν τουλάχιστον 20 κινητά αξίας πάνω από 14.000 ευρώ.

Δεν χρειάστηκαν περισσότερο από ένα λεπτό για να σηκώσουν κινητά τελευταίας τεχνολογίας και όσα μετρητά βρήκαν μέσα στο κατάστημα οι πέντε διαρρήκτες που χτύπησαν επιχείρηση. Είναι 03.00 τα ξημερώματα. 5 διαρρήκτες με ένα σιδερολοστό ανεβάζουν τα ρολά ενός καταστήματος με κινητά. Τα ανεβάζουν τόσο ώστε να συρθούν από κάτω. Σπάνε τη γυάλινη πόρτα και εισβάλουν στο κατάστημα. Στα χέρια τους κρατούν δύο πλαστικά τελάρα για να μεταφέρουν τα κλοπιμαία. Βάζουν στόχο τις γυάλινες προθήκες με τα ακριβά κινητά. Όταν διαπιστώνουν πως δεν μπορούν να τις ανοίξουν, αρχίζουν να τις σπάνε με τον λοστό.

Σε δευτερόλεπτα αρπάζουν τουλάχιστον 20 κινητά αξίας πάνω από 14.000 ευρώ. Ένας από τους 5 τρέχει και ανοίγει το συρτάρι του γραφείου ψάχνοντας για χρήματα. Εκεί βρίσκει ό,τι έχουν αφήσει οι ιδιοκτήτες του καταστήματος από τις εισπράξεις της ημέρας. Αμέσως φτάνει και δεύτερος διαρρήκτης, βρίσκουν ακόμη και την κερματοθήκη, την βγάζουν από το συρτάρι, τη βάζουν πάνω στο γραφείο, αρπάζουν μια χούφτα κέρματα και φεύγουν.

Η διάρρηξη κρατημέ 40 – 50 δευτερόλεπτα. Το συνολικό κόστος της ζημιάς, σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, μπορεί να φτάσει και τα 20.000 ευρώ. Οι εικόνες του κλειστού κυκλώματος έχουν ήδη παραδοθεί στην αστυνομία που αναζητά τους δράστες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις