Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Αγίου Δημητρίου: Αναβάθμιση των ψηφιακών υπηρεσιών
ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Αναβάθμιση των ψηφιακών υπηρεσιών

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Μια πλήρης ολοκληρωμένη mobile εφαρμογή, που παρέχει ενημέρωση και ψηφιακές υπηρεσίες σε κάθε πολίτη ή επισκέπτη του Δήμου.

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου, παραμένοντας πιστός στις δεσμεύσεις του για τη συνεχή αναβάθμιση των ψηφιακών του υπηρεσιών προς τους πολίτες, δημιουργεί και διαθέτει τη νέα αναβαθμισμένη mobile εφαρμογή City On. Πρόκειται για μια πλήρη ολοκληρωμένη mobile εφαρμογή που παρέχει ενημέρωση και ψηφιακές υπηρεσίες σε κάθε πολίτη ή επισκέπτη/επισκέπτρια του Δήμου, αφού μέσα από το City On, δίνεται η δυνατότητα σε όλους να ενημερώνονται καθημερινά για τις εξελίξεις στο Δήμο, να υποβάλουν ηλεκτρονικά ένα θέμα που εντόπισαν στη γειτονιά τους, να ενημερώνονται για δράσεις και σημεία ενδιαφέροντος του Δήμου και αρκετά άλλα.

Παράλληλα, μέσα από την εφαρμογή City On κάθε χρήστης/χρήστρια μπορεί, εύκολα και γρήγορα, να υποβάλει τη δήλωση μετακίνησης στο πλαίσιο των υγειονομικών μέτρων για την πανδημία. Η εφαρμογή City On του Δήμου είναι διαθέσιμη τόσο για Android όσο και για iOS και μπορείτε να την κατεβάσετε τώρα από ΕΔΩ φέρνοντας την πόλη στο κινητό σας.

Δήμος Αγίου Δημητρίου

Δήμος Αγίου Δημητρίου: Ενίσχυση της καινοτομίας

Ο Δήμος Αγίου Δημητρίου επιβεβαιώνει, για άλλη μία φορά, τις προσπάθειές του και την ψηφιακή του πορεία ως προς την προώθηση και ενίσχυση της καινοτομίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αναβαθμίζοντας συνεχώς τις υπηρεσίες του για τους πολίτες του. Η εφαρμογή κινητής τηλεφωνίας City On, υλοποιείται σε συνεργασία με την Ελληνική εταιρεία τεχνολογίας και καινοτομίας CrowdPolicy.

Δήμος Αγίου Δημητρίου

social_template

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις