Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 74χρονος κολύμβηση – παράγοντας: Πώς προσέγγιζε τις ανήλικες αθλήτριες
ΕΛΛΑΔΑ

74χρονος κολύμβηση – παράγοντας: Πώς προσέγγιζε τις ανήλικες αθλήτριες

74χρονος κολύμβηση – παράγοντας: Οι δύο νεαρές είπαν στην αστυνομία ότι βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν, μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου.

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες από την νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στον χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα της κολύμβησης, με πρωταγωνιστή ιδρυτικό μέλος Κολυμβητικού Ομίλου της Αττικής, ο οποίος μάλιστα κρίθηκε προφυλακιστέος. Πρόκειται για έναν 74χρονο σήμερα άνδρα, ο οποίος συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, μετά από καταγγελίες δυο ανήλικων αθλητριών ότι πριν από επτά χρόνια και ενώ ήταν στην τρυφερή ηλικία των 10 ετών έπεσαν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από τον συγκεκριμένο παράγοντα για δυο ολόκληρα χρόνια από το 2013-2015.

Πώς τις προσέγγιζε

Ο 74χρονος, είχε κατορθώσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονέων τους και πολλές φορές έπαιρνε ο ίδιος τις δύο ανήλικες από το σπίτι τους για να τις πάει στο κολυμβητήριο για προπόνηση. Προηγουμένως, όμως, τις οδηγούσε στο σπίτι του, όπου τις κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ τους έδειχνε και ταινίες πορνογραφικού περιεχομένου. Στη συνέχεια τις πήγαινε στο κολυμβητήριο, ενώ τους έλεγε να μην μιλήσουν σε κανέναν. Οι δύο ανήλικες, φοβόντουσαν να αποκαλύψουν τι συνέβαινε τόσα χρόνια, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, μέχρι την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

Αθλήτρια κολύμβηση

Είχε στην κατοχή του πορνογραφικό υλικό

Οι αστυνομικοί μετά από ένταλμα έκαναν έφοδο σπίτι του και του πέρασαν χειροπέδες. Ο παράγοντας, προφυλακίστηκε το περασμένο Σάββατο, και σύμφωνα με πληροφορίες από την ΕΛ.ΑΣ, είχε στην κατοχή του πορνογραφικό υλικό, το οποίο κατασχέθηκε. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν, προ ημερών, εμφανίστηκαν οι δύο ανήλικες στην Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και κατήγγειλαν τα όσα υπέστησαν από τον κατηγορούμενο, από το 2013 έως και το 2015.

Σύμφωνα με την καταγγελία των δύο κοριτσιών, ο παράγοντας τις κακοποιούσε σεξουαλικά, ενώ παρενοχλούσε παράλληλα και άλλες αθλήτριες. Ο ηλικιωμένος που εκτός από ιδρυτικό μέλος του συγκεκριμένου ομίλου ήταν και στην οργάνωση των προπονήσεων, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα με τις κατηγορίες του βιασμού και το Σάββατο στον Ανακριτή ο οποίος διέταξε την προφυλάκιση του.

Δείτε ακόμη:

Ανατριχιαστική η μαρτυρία του πατέρα της 10χρονης – “Δεν θυμόταν πόσες φορές την κακοποίησε ο παράγοντας κολύμβησης”
Αίτημα να δημοσιοποιηθούν τα στοιχεία του 74χρονου παράγοντας της κολύμβησης
Νέα στοιχεία για τον παράγοντας της κολύμβησης – Κατηγορείται ότι κακοποίησε δύο 10χρονα κορίτσια

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις