ΠΑΟΚ – Πασχαλάκης: «Ζητάω συγγνώμη, κοιτάμε μπροστά»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΠΑΟΚ – Πασχαλάκης: «Ζητάω συγγνώμη, κοιτάμε μπροστά»

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

ΠΑΟΚ - Πασχαλάκης: Συγνώμη για όσα έγιναν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άρη πριν από δέκα μέρες και τη σύρραξη ανάμεσα σε εκείνον και τους οπαδούς του «δικεφάλου» ζήτησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

18.03.2021 | 14:28

Συγνώμη για όσα έγιναν στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Άρη πριν από δέκα μέρες και τη σύρραξη ανάμεσα σε εκείνον και τους οπαδούς του «δικεφάλου» ζήτησε ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του για όσα έγιναν στην Τούμπα και τόνισε ότι όλοι πρέπει να κοιτάξουν μπροστά.

«Με γνώμονα το καλό της ομάδας μου, ζητάω συγγνώμη για τα γεγονότα της Κυριακής. Τέτοιες εικόνες δεν αντιπροσωπεύουν ούτε την ομάδα μας, αλλά ούτε και μένα. Κοιτάμε μπροστά!» έγραψε ο Πασχαλάκης.

ΠΑΟΚ: Την Παρασκευή κρίνεται του Βιεϊρίνια για ΑΕΚ

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Αντελίνο Βιεϊρίνια στην πρεμιέρα των Play Off και το εντός έδρας ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή (21/3, 19:30). Η κατάσταση του αρχηγού του «δικεφάλου του Βορρά», ο οποίος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα, θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες μέρες. Με την Παρασκευή (19/3) να θεωρείται ως το «deadline» για την οριστική απόφαση.

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για το παιχνίδι με την «Ένωση». Στην προπόνηση της Τετάρτης (17/3) το βάρος έπεσε στην τακτική. Επίσης, το πρόγραμμα περιλάμβανε προθέρμανση μέσα από δρομικές ασκήσεις και παιχνίδι σε μικρό χώρο με συγκεκριμένο τακτικό στόχο και έμφαση στη μετάβαση. Εκτός του Βιεϊρίνια που ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στην πισίνα και θεραπεία, ο Νίκα Νινούα δούλεψε μόνος του στο γήπεδο, ενώ ο Ενέα Μιχάι συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του.

Exit mobile version