Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Εκλογές ΕΣΑΚΕ: Ξανά πρόεδρος ο Γαλατσόπουλος
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εκλογές ΕΣΑΚΕ: Ξανά πρόεδρος ο Γαλατσόπουλος

Εκλογές ΕΣΑΚΕ: Την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου ανανέωσαν οι ΚΑΕ στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη προέδρου του ΕΣΑΚΕ.

Την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπο του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου ανανέωσαν οι ΚΑΕ στις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη προέδρου του ΕΣΑΚΕ το μεσημέρι της Πέμπτης (18/3). Ο νυν πρόεδρος της Λίγκας υπερψηφίστηκε από 11 σωματεία (συμπεριλαμβανομένης και της ψήφου του εκπροσώπου της ΕΟΚ) ενώ δυο ήταν τα λευκά, τα οποία είναι και τα λιγότερα που είχε κατά τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις οποιοσδήποτε από τους προέδρους που αναδείχθηκαν.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνέλθει σε σώμα η νέα διοίκηση και θα ανακοινωθούν οι αλλαγές τόσο στα πρόσωπα που θα απαρτίζουν το ΔΣ, αλλά και την δομή των υπηρεσιών του ΕΣΑΚΕ.

Ασφαλώς είναι μια επιτυχία του Βαγγέλη Γαλατσόπουλου, ο οποίος ψηφίστηκε από την πλειοψηφία των ΚΑΕ, που με αυτό τον τρόπο έδειξαν να εμπιστεύονται πλήρως ανανεώνοντας τη θητεία του, δίνοντας του την δυνατότητα να εργαστεί με περισσότερο ζήλο τώρα που λόγω κορονοϊού υπάρχουν πολλές δυσκολίες, προκειμένου το μπάσκετ να πάει ένα βήμα παραπέρα.

ΕΣΑΚΕ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις