Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler: Ποιος πρώην παίκτης επιστρέφει;
LIFESTYLE

Survivor spoiler: Ποιος πρώην παίκτης επιστρέφει;

Survivor spoiler: Ο παίκτης που επιστρέφει στο Survivor θα φέρει τα πάνω κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης

Μετά την επιλογή του Πάνου Καλλίδη να αποχωρήσει από το «Survivor 4» επιστρέφει ένας παίκτης στο ριάλιτι. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του Open «Ευτυχείτε» με την Κατερίνα Καινούργιου στο Survivor επιστρέφει ένας παλιός παίκτης για να ανατρέψει και πάλι τις ισορροπίες. Αυτός θα είναι ο Κρις Σταμούλης ή ο Γιώργος Ταβλαδάκης. Σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου πιο πιθανό είναι ο παίκτης που φτιάχνει βαλίτσα για να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο να είναι ο δικηγόρος του Survivor, και κολλητός του Αλέξη Παππά, o Κρις Σταμούλης.

Η επιστροφή της Ελίζαμπεθ Ελέτσι δεν προωθείται από την παραγωγή, γιατί είναι πιο παλιά παίκτρια, και επιθυμούν να επιστρέψει ένας παίκτης που να έχει περάσει περισσότερες κακουχίες και θα έχει την ταλαιπωρία των τωρινών παικτών. Πάντως σύμφωνα με το ρεπορτάζ η επιστροφή του Κρις Σταμούλη θα έχει ενδιαφέρον, λόγω της σχέσης του με τον Αλέξη Παππά, που αναδεικνύεται σε δυνατό παίκτη με στρατηγική. Ίσως ενισχυθεί το «δίδυμο φωτιά» και δημιουργηθεί μεγαλύτερη ίντριγκα.

Αναφορικά με τις εξελίξεις στο ριάλιτι νικήτρια το βράδυ της Τρίτης (16/03) ήταν η Μπλε ομάδα στο «Survivor 4»,

Σε έναν στίβο μάχης που του ταίριαζε γάντι ο Αλέξης Παππάς έφερε τη νίκη στην ομάδα του και παραδέχτηκε στην κάμερα ότι έχει στρατηγική και αυτή πλέον αποδίδει. Στο Συμβούλιο του νησιού η κόντρα ανάμεσα σε Τριαντάφυλλο και Κόρο συνεχίστηκε, ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος που είχε ζητήσει συγγνώμη για την επίθεση σε Αλέξη Παππά κατά τη διάρκεια του αγώνα, την πήρε πίσω. Τριαντάφυλλος, Γιώργος Κοψιδάς και Μαριάνθη είναι οι υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση.

Survivor – Κρις Σταμούλης: «Yπάρχουν δύο ζευγαράκια στο παιχνίδι»

O πρώην παίκτης του Survivor βρέθηκε στο πλατό του «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για τις σχέσεις των παικτών του ριάλιτι, ενώ αναφέρθηκε και στην ιδιότητά του ως δικηγόρος. «Ορκίστηκα πρόσφατα δικηγόρος, τελείωσα τη νομική έκανα την πρακτική μου άσκηση. Εμείς μετά ξανά δώσαμε εξετάσεις, ορκίστηκα δικηγόρος ουσιαστικά λίγους μήνες πριν μπω στο παιχνίδι και μπήκα Survivor. Εντάξει τα γραφεία και αυτά τα βαριέμαι οπότε λέω και δεν πάω διακοπές μέχρι τον Άγιο Δομίνικο;», είπε χαρακτηριστικά ο Σταμούλης.

Παράλληλα ο πρώην παίκτης αναφέρθηκε στο κατά πόσο οι νέοι παίκτες μετέφεραν πράγματα για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα, τις στρατηγικές κινήσεις που έκαναν κάποιοι, αλλά και την απόφαση του με τον Αλέξη Παππά να μην διαγωνιστούν στο πλευρό των συμπαικτών τους. Για τα «ζευγαράκια» του Survivor είπε: «Το έχω ξαναδηλώσει ότι θεωρώ ότι έχει δύο ζευγαράκια η καλύβα. Θεωρώ ότι είναι ο Νίκος με την Άννα Μαρία – δε λέω ότι έκαναν κάτι, εγώ τα λέω ζευγαράκια – και πιστεύω θα γίνει στο εγγύς μέλλον η Μαριαλένα με τον Σάκη. Αυτή είναι η εκτίμησή μου, δεν είναι ότι είδα κάτι, ή ότι έκαναν κάτι τα παιδιά. Δεν βλέπαμε και πολλά». Θα επιστρέψει ο Κρις Σταμούλης στο «Survivor 4»;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις