Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 17/3: Αυτός φεύγει από το reality
LIFESTYLE

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 17/3: Αυτός φεύγει από το reality

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 17/3: Στο επεισόδιο της Τρίτης (16/3) μάθαμε τους παίκτες που έκατσαν στον τάκο δίπλα στον Τριαντάφυλλο.

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 17/3: Κάθε βδομάδα που περνάει πλέον Survivor τα πράγματα θα γίνονται όλο και πιο δύσκολα για τους παίκτες των ομάδων. Τρεις μήνες μέσα σε δύσκολες συνθήκες και πάνω από όλα η πείνα, έχει επηρεάσει τους περισσότερους παίκτες, με τους καυγάδες πλέον να είναι καθημερινοί αλλά και τους τραυματισμούς να έρχονται ο ένας μετά τον άλλον. Στο επεισόδιο της Τρίτης (16/3) μάθαμε τους παίκτες που έκατσαν στον τάκο δίπλα στον Τριαντάφυλλο. Η Μαριάνθη ήταν εκείνη που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της, ενώ ο Γιώργος Κοψιδάς βγήκε μετά την απόφαση της Νικολέτας, ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας. Μάλιστα όπως είπε ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας, εκείνος της ζήτησε να τον ψηφίσει.

Ο «Ντάφυ» έχει το κοινό με το μέρος του, ειδικά μετά την επίθεση που δέχεται τις τελευταίες μέρες από τους Κόρο και Ασημακόπουλο. Ο τραγουδιστής μπορεί να μην είναι από τους καλύτερους αγωνιστικά παίκτες, όμως έχει πολλούς fans και κέρδισε ακόμα περισσότερους μετά την απόφαση του Κόρο να μην του δώσει τα ψάρια τα οποία έπιανε. Η μάχη μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων, ήταν ξεκάθαρα ανάμεσα σε Μαριάνθη και Κοψιδά. Η πρώτη και πάλι έχει φανεί πως έχει υποστηρικτές έξω καθώς έχει βρεθεί ξανά σε αυτή τη θέση και έτσι φαβορί για την αποχώρηση, έμοιαζε πως είναι ο ηθοποιός. Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες φαίνεται πως δεν είναι καλά σωματικά και δεν αγωνιζόταν με τις επισκέψεις του στον γιατρό να είναι συχνές.

Survivor- Οι κομμένες σκηνές από τη χθεσινή ψηφοφορία

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 17/3: Ποιος φτιάχνει βαλίτσα;

Ο Κοψιδάς έπαιξε το δικό του χαρτί και όπως αναφέραμε παραπάνω ζήτησε από τη Νικολέτα να τον ψηφίσει και όχι για να αποχωρήσει. Πίστεψε πως είναι δυνατός και έχει απήχηση στο κοινό και όπως είπε ήταν εκείνος που έφτιαξε την κόκκινη ομάδα και ήθελε να είναι αυτός που θα διώξει τον Τριαντάφυλλο ή τη Μαριάνθη. Τελικά ο ηθοποιός την πάτησε… Τριαντάφυλλος και Μαριάνθη κέρδισαν ακόμα μία μάχη, με το κοινό να τους ψηφίζει θετικά και έτσι ο Κοψιδάς αποχωρεί από το Survivor. Ο αρχηγός έβαλε τα χέρια του και έβγαλε τα μάτια του, πληρώνοντας την υπεροψία του. Βέβαια ίσως να είναι καλύτερα έτσι, καθώς όπως είπαμε δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση και φυσικά πάνω από όλα μετράει η υγεία…

Survivor spoiler αποχώρηση σήμερα 17/3: Το trailer

Survivor: Τι λέει ο Πάνος Καλίδης για τους συμπαίκτες του και την κόρη του

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την οικειοθελή αποχώρησή του από το Survivor έκανε ο Πάνος Καλίδης. Ο γνωστός τραγουδιστής που δήλωσε ιδιαίτερα πιεσμένος στο παιχνίδι και έφυγε μόνος του από τον Άγιο Δομίνικο μίλησε στην εκπομπή Love It για το ριάλιτι επιβίωσης, την κόρη του αλλά και τους συμπαίκτες του. «Δεν μπορούσα να φέρω πόντους και αυτό με στεναχωρούσε πολύ. Και με την ιδέα ότι με βλέπουν οι δικοί μου στην Αθήνα, ένιωθα περίεργα. Ντρεπόμουν… Φεύγοντας μου έδωσε η μικρή μου ένα γραμματάκι και μου είπε μπαμπά αυτό θα το ανοίξεις στο αεροπλάνο. Στην πίσω πλευρά λέει “άνοιξε το, σ’ αγαπώ πολύ, να ξέρεις ότι θα νικάς πάντα”» δήλωσε φανερά συγκινημένος ο Πάνος Καλίδης. Όσον αφορά στην αποχώρησή του ο ίδιος αποκάλυψε ότι σκεφτόταν να αποχωρήσει τις τελευταίες δύο εβδομάδες. «Με την Ελευθερία το συζητούσα και εκείνη ήταν πολύ πιεσμένη».

Ο Πάνος Καλίδης μίλησε αναλυτικά και για τους συμπαίκτες του κάνοντας αποκαλύψεις για τους λόγους που δεν ήθελε να παίζει το τελευταίο διάστημα. «Δεν γνώριζα κανένα από τα παιδιά που μπήκαν. Είχε τύχει όμως να συνεργαστώ με τον Σάκη Κατσούλη, ο στυλίστας μου είχε βρει ενδιαφέροντα ρούχα και είχε πάρει από τον Σάκη για ένα video clip μου. Η Μαριαλένα έχει ένα αγόρι που συνεργαζόταν με τη γυναίκα μου. Ο Ταβλαδάκης δούλευε ως υπεύθυνος σε μαγαζιά εστίασης και με είχε υποδεχτεί. Κάναμε παρέα με τα παιδιά, επειδή ήμασταν κοντά ηλικιακά και είχαμε τις ίδιες απόψεις. Δεν έπαιρνα εγώ τις πρωτοβουλίες να μη παίξω. Δεν ήθελα να παίξω, γιατί θα έχανα και… ποιος τους ακούει».

Σχετικά με τις ψήφους αλλά και τις σχέσεις τον παικτών μεταξύ τους ο Πάνος Καλίδης ανέφερε,

«Λάθος που δεν ψήφιζα το τελευταίο καιρό αθλητικά. Δεν μπορούσα να ψηφίσω κάποιον που είναι καλός αθλητής. Γιατί δεν μπορούσα να φέρω πόντους για την ομάδα μου. Εάν ψήφιζα αγωνιστικά, θα ψήφιζα τον εαυτό μου. Είχαμε φάει δύο φορές το ρύζι μαζί με την Κάτια. Ο James είναι ευφυέστατος, δεν τον έχω πιάσει να κρύβεται για να ακούσει τι λέμε. Ο Νίκος επηρεάζεται πολύ. Η Μαριαλένα έχει ξεκαθαρίσει ότι έξω έχει κάτι που την περιμένει και ότι είναι και πολύ καλά. Μου είπε να στείλω χαιρετίσματα στον Γιώργο. Ο Νίκος και η Άννα Μαρία είναι όλη μέρα μαζί, γελάνε, τα βρίσκουν. Μιλάνε για ενδεχόμενη συνεργασία. Δίκιο έχει ο Αλέξης, είμαι παλιά καραβάνα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις