Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 ομαδική 17/3: Μια δοκιμασία που θα φέρει μεγάλες εντάσεις
LIFESTYLE

MasterChef 5 ομαδική 17/3: Μια δοκιμασία που θα φέρει μεγάλες εντάσεις

MasterChef 5 ομαδική 17/3: Στο επεισόδιο της Τρίτης στο MasterChef είδαμε ότι ο Τζιοβάνι ήταν αυτός που κέρδισε το τεστ δημιουργικότητας και αυτόματα πήρε τα πλεονεκτήματα για την ομαδική δοκιμασία.

Στο επεισόδιο της Τρίτης στο MasterChef είδαμε ότι ο Τζιοβάνι ήταν αυτός που κέρδισε το τεστ δημιουργικότητας και αυτόματα πήρε τα πλεονεκτήματα για την ομαδική δοκιμασία. Οι τρεις πιο αδύναμες προσπάθειες ήταν αυτές των Ιωάννη, Μαρίας και Κωνσταντίνου. Η Μαρία έκανε χρήση της κάρτας ασυλίας που είχε στην κατοχή της σώζοντας φυσικά τον εαυτό της. Η επάνοδος της παίκτριας στον εξώστη είχε σαν αποτέλεσμα να κατέβει κάτω η αμέσως επόμενη αδύναμη προσπάθεια που ήταν αυτή του Αντώνη. Μετά την δοκιμασία της αποχώρησης οι Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης έκριναν ότι αυτός που έπρεπε να αφήσει την ποδιά του και να αποχωρήσει από το MasterChef ήταν ο Κωνσταντίνος.

Σήμερα το βράδυ θα δούμε την ομαδική δοκιμασία με τη μπάλα να βρίσκεται στο γήπεδο των Μπλε και τον Τζιοβάνι να έχει τα πλεονεκτήματα στην ομαδική δοκιμασία. Θα είναι αυτό αρκετό ή θα επικρατήσει η ομάδα με την περισσότερη σπιρτάδα και στρατηγική; Οι κριτές επιφυλάσσουν μια μεγάλη έκπληξη αφού ο χρόνος είναι χρήμα ειδικά σε μία ομαδική δοκιμασία με πλειστηριασμό υλικών! Ποιοι θα ποντάρουν σωστά και ποιοι θα μπλοφάρουν καλύτερα για να φέρουν την ομάδα τους σε πλεονεκτική θέση;

Θα καταφέρει άραγε η κόκκινη ομάδα να κάνει την ανατροπή ή οι μπλε θα κάνουν αυτό που ξέρουν καλά, δηλαδή να μαγειρέψουν και να πάρουν μια άνετη νίκη; Οι διαρροές «μιλούν» για μια δοκιμασία που θα φέρει μεγάλες εντάσεις και θα σημαδέψει τη συνέχεια του MasterChef.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις