Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 3χρονο αγοράκι Ηράκλειο: Ανείπωτη τραγωδία, πνίγηκε σε βαρέλι με νερό
ΕΛΛΑΔΑ

3χρονο αγοράκι Ηράκλειο: Ανείπωτη τραγωδία, πνίγηκε σε βαρέλι με νερό

3χρονο αγοράκι Ηράκλειο: Τραγικό θάνατο βρήκε ένα αγόρι 3 ετών στον οικισμό Λιγόρτυνος του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων, στο Ηράκλειο.

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα αγοράκι περίπου τριών ετών που εντοπίστηκε νεκρό σε βαρέλι με νερό σε οικισμό του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, στο Ηράκλειο της Κρήτης. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όπως τις μεταδίδει το τοπικό μέσο Cretalive, όλα συνέβησαν νωρίτερα σήμερα, όταν το μικρό παιδί διέφυγε της προσοχής των δικών του, στον οικισμό Λιγόρτυνος του Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων, στο Ηράκλειο. Λίγα λεπτά αργότερα εντοπίστηκε πνιγμένο σε βαρέλι νερού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του κρητικού site, το αγοράκι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Χάρακα, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Λίγο αφότου διαπίστωσε την απουσία του μικρού αγοριού, η οικογένεια άρχισε να το αναζητεί και δυστυχώς πολύ σύντομα το εντόπισε σε υπόγειο χώρο, μέσα σε ένα κομμένο βαρέλι που περιείχε νερό.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί και η αστυνομία, προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκτυλίχθηκε η τραγωδία. Τραγική σύμπτωση είναι ότι πριν από λίγες ημέρες ήταν τα γενέθλια του. H τοπική κοινωνία είναι συγκλονισμένη και δεν μπορεί να πιστέψει το δράμα της οικογένειας.

ΕΚΑΒ
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις