Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Άρης τραυματίες: Ανεβάζουν στροφές Ματίγια και Γκαρσία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Άρης τραυματίες: Ανεβάζουν στροφές Ματίγια και Γκαρσία

Άρης τραυματίες: Η προετοιμασία του Άρη για την πρεμιέρα των playoffs απέναντι στον Ολυμπιακό συνεχίστηκε με προπόνηση το μεσημέρι της Τετάρτης.

Η προετοιμασία του Άρη για την πρεμιέρα των playoffs απέναντι στον Ολυμπιακό συνεχίστηκε με προπόνηση το μεσημέρι της Τετάρτης. Οι Χαβιέ Ματίγια και Ματέο Γκαρσία ανέβασαν στροφές και συμμετείχαν σε μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης, εν όψει του αγώνα της Κυριακής.

Στον αντίποδα, οι Κώστας Μήτρογλου, Εργκυς Κάτσε και Κριστιάν Γκάνεα, ο οποίος έχει ένα χτύπημα στον προσαγωγό, συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας. Οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ δουλεύοντας το πρώτο σε ενεργοποίηση, passing game και παιχνίδι κατοχής μπάλας για το και το δεύτερο σε ενεργοποίηση, passing game, ταχυδύναμη, επιθετική ανάπτυξη και παιχνίδι σε μικρούς χώρους με μπάλα.

Άρης

Μάντζιος: «Υπερήφανος για την ομάδα μου»

Έναν απολογισμό της παρουσίας του Άρη στην εφετινή σεζόν μέχρι και τώρα έκανε ο Άκης Μάντζιος με ανάρτησή του στα social media. «Ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Super League και ο Άρης τερμάτισε στη δεύτερη θέση έπειτα από 40 χρόνια. Μία φανταστική χρονιά, στην οποία η ομάδα σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Περήφανος για την ΟΜΑΔΑ μου. Ετοιμαζόμαστε για τα πλέι οφ», αναφέρει ο προπονητής των κίτρινων.

Άκης Μάντζιος
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις