Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πολάκης – Λακόπουλος: Έξαλλος με τον δημοσιογράφο που ζήτησε την απόσυρσή του
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πολάκης – Λακόπουλος: Έξαλλος με τον δημοσιογράφο που ζήτησε την απόσυρσή του

Πολάκης - Λακόπουλος: Έξαλλος έγινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, με τον δημοσιογράφο Γ. Λακόπουλο.

Έξαλλος έγινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, με τον δημοσιογράφο Γ. Λακόπουλο, ο οποίος έγραψε άρθρο με τίτλο «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ χρειάζεται αναβάθμιση πολιτικού προσωπικού, ποιοι πρέπει να αποκλειστούν και ποιοι να έλθουν». Ο δημοσιογράφος συμβουλεύει τον ΣΥΡΙΖΑ «να επιδιώξει την κοινοβουλευτική πλειοψηφία, όχι ως «Αριστερά», αλλά ως κεντρικός πολιτικός φορέας της Δημοκρατικής Παράταξης», όπως γράφει, και προτείνει στον Αλέξη Τσίπρα να αποσύρει τα στελέχη που «έχουν καεί» ή «διώχνουν κόσμο»: Όπως αναφέρει, πρόκειται για τους «Παύλο Πολάκη, Πάνο Σκουρλέτη, Νίκο Παππά, Ρένα Δούρου, Δημήτρη Παπαδημούλη, Ν. Βούτση και 3-4 ακόμη».

Ο δημοσιογράφος προτείνει στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ να στρατολογήσει προσωπικότητες με κύρος- δοκιμασμένα στελέχη προηγουμένων δημοκρατικών κυβερνήσεων – αναγνωρισμένους με κοινωνική αναγνώριση και διακριτή διαδρομή στη Δημοκρατική Παράταξη, όπως οι Ηλίας Μόσιαλος, Γιώργος Σωτηρέλης, Νίκος Χριστοδουλάκης, Νίκος Κοτζιάς, Γιάννης Πανούσης, Χάρης Παμπούκης.

Το εν λόγω άρθρο έκανε, όπως ήταν φυσικό, έξαλλο τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος είχε τεθεί πρώτος στην λίστα προς απόσυρση. Στο facebook απάντησε στον αρθρογράφο με ειρωνικό τρόπο, αφήνοντας να εννοηθεί ότι ρίχνει νερό στον μύλο του Κυριάκου Μητσοτάκη και τον αποκαλεί «μορφή του γλυψίματος του σημιτικού εκσυγχρονισμού που το’ χει βάλει αμετι-μουχαμετι να διαλέξει την επόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ».

Παύλος Πολάκης

Η ανάρτηση Πολάκη:

«Ένας καλλιτέχνης που ακούει στο όνομα Σαββόπουλος και ένας γελοιογράφος που ακούει στο όνομα Αρκάς, που να είναι άραγε αυτό τον καιρό να σχολιάσουν την επικαιρότητα, να λιβανίσουν τον Μητσοτάκη ρε παιδί μου ;;; Μάλλον πετάνε χαρταετό, μέρα που είναι….

ΥΓ Να μην παραπονιόμαστε όμως, έχουμε το Λακόπουλο, αυτή τη «μορφή» του γλυψίματος του σημιτικού εκσυγχρονισμού που το’ χει βάλει αμετι-μουχαμετι να διαλέξει την επόμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ… Βρε τι πάθαμε με τις ανύπαρκτες περσόνες που νομίζουν πως διερμηνεύουν τη λαϊκή βούληση!! Λακοπουλε, πάρε και συ χαρταετό, αυτός μπορεί και να πετάξει ……γιατί η «ανάλυση» έχει σίγουρα βουλιάξει».

Πολάκης fb

Νωρίτερα, και ο πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, είχε καταφερθεί εναντίον του αρθρογράφου

Έγραψε συγκεκριμένα:

«Στο μεταξύ βγήκε κι ο Λακόπουλος και προτείνει ξανά να διώξει ο Τσίπρας τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και στη θέση τους να πάρει διάφορους πασόκους του Σημίτη ως επιτυχημένους και σε επαφή με την κοινωνία. Ο καθένας με τον πόνο του».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις