Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γιάννης Οικονόμου κορονοϊός: «Ακολούθησα τις συμβουλές των γιατρών»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιάννης Οικονόμου κορονοϊός: «Ακολούθησα τις συμβουλές των γιατρών»

Γιάννης Οικονόμου κορονοϊός: Για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, μίλησε ο υφυπουργός Αγροτικής ανάπτυξης, Γιάννης Οικονόμου.

Για την περιπέτειά του με τον κορονοϊό, μίλησε ο υφυπουργός Αγροτικής ανάπτυξης, Γιάννης Οικονόμου. Ο κ. Οικονόμου, μιλώντας στον Alpha 98,9 υπογράμμισε ότι από αύριο επιστρέφει στα καθήκοντά του και περιέγραψε τα συμπτώματα. «Τα συμπτώματα που είχα ήταν κόπωσης και αυτά που λέμε σαν πιάσιμο στο σώμα, πόνο στα κόκαλα κλπ. Ευτυχώς ήμουν από τους τυχερούς. Ακολούθησα την αγωγή που μου υπέδειξαν οι γιατροί. Καραντίνα 14 ημερών».

Παράλληλα, ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι δεν είχε προλάβει να εμβολιαστεί και υπογράμμισε ότι περιμένει τη σειρά του, με τον γενικό πληθυσμό. «Η άποψή μου είναι πως το πολιτικό προσωπικό της χώρας έπρεπε να είχε εμβολιαστεί. Και όταν λέω πολιτικό προσωπικό δεν αναφέρομαι μόνο στους βουλευτές, αναφέρομαι και στους αυτοδιοικητικούς, περιφερειάρχες κλπ», είπε.

«Η άποψή μου είναι πως θα έπρεπε να έχει ληφθεί μία πρόνοια να έχουν εμβολιαστεί τουλάχιστον αυτοί που έρχονται σε επαφή με πάρα πολύ κόσμο όχι για να προστατεύσουν τον εαυτό τους αλλά για να προστατεύσουν τους γύρω τους», κατέληξε ο Γιάννης Οικονόμου.

Γιάννης Οικονόμου
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις