Survivor spoiler νέος παίκτης: Καινούργια άφιξη στον Άγιο Δομίνικο;

LIFESTYLE

Survivor spoiler νέος παίκτης: Καινούργια άφιξη στον Άγιο Δομίνικο;

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Survivor spoiler νέος παίκτης: Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor σχολίασαν σήμερα (16/3) στο Ευτυχείτε.

16.03.2021 | 20:01

Το χθεσινό επεισόδιο του Survivor σχολίασαν σήμερα (16/3) στο Ευτυχείτε. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας όμως έκανε μια αποκάλυψη και έδωσε ένα spoiler. Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής, ανέφερε στον αέρα της εκπομπής ότι του έστειλε μήνυμα μια τηλεθεάτρια και του είπε πως η παραγωγή του Survivor, έστειλε e-mail στον σύζυγό της και του είπε να ετοιμάζεται σιγά – σιγά για Άγιο Δομίνικο.

Όπως είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν πρόκειται για παίκτη που αποχώρησε και θα ξαναμπεί αλλά για μία νέα άφιξη. Μένει λοιπόν να δούμε τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια και αν το spoiler του Γρηγόρη Γκουντάρα θα βγει αληθινό.

Survivor – Μαριαλένα: Είχε φούσκωμα και οι γιατροί της έκαναν τεστ εγκυμοσύνης

Το φετινό Survivor 4, δεν σταματάει να μας εκπλήσσει με τις ανατροπές και τις αποκαλύψεις που κάνουν οι παίκτες μέσα από την κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης. Αυτή την φορά έγινε το εξής αξιοθαύμαστο με παίκτρια του Survivor, ένιωσε ένα φούσκωμα και της έκαναν τεστ εγκυμοσύνης. Ο λόγος για την Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία τον τελευταίο καιρό είχε παρατηρήσει ένα φούσκωμα στο σώμα της και ειδικότερα στην κοιλιά της. Έτσι, αμέσως ζήτησε την συμβουλή των γιατρών και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο προκειμένου να ακολουθήσει την διαδικασία που έπρεπε και να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις. Εκεί, μόλις την είδε ο γιατρός της πρότεινε να κάνει τεστ εγκυμοσύνης, αφήνοντας την με το “στόμα ανοιχτό”.

«Εδώ και ένα μήνα είμαι πρησμένη στην κοιλιά το πρόσωπο και τα πόδια. Πήγα στο νοσοκομείο και ο γιατρός μόλις με είδε μου είπε για το τεστ» περιέγραψε στην κάμερα του Survivor 4 η Μαριαλένα και συνέχισε: «Έκανα όμως (το τεστ) για να του φύγει η απορία αν και κάτι τέτοιο δεν ίσχυε σε καμία περίπτωση. Το έκανα μου είπε: no baby. Αυτό έλειπε να με έβγαζαν και έγκυο». Απ’ ότι φαίνεται η Μαριαλένα περνάει μια ορμονική διαταραχή. Κάτι που είχε πάθει και η Βαλαβάνη και είχε πρηστεί το 2017. Αυτός είναι πιθανόν και ο λόγος που έχει αλλάξει η εικόνα της και έχει πρηστεί.

Exit mobile version