Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler ασυλία 16/3: Αυτοί κερδίζουν σήμερα, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
LIFESTYLE

Survivor spoiler ασυλία 16/3: Αυτοί κερδίζουν σήμερα, οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Survivor spoiler ασυλία 16/3: Ποιος κερδίζει την 2η ασυλία στο αποψινό επεισόδιο, τι λένε τα spoiler

Survivor spoiler ασυλία 16/3: Ένα ακόμη επεισόδιο με εντάσεις και εκπλήξεις ήταν της Καθαράς Δευτέρας στο Survivor 4. Την πρώτη ασυλία της εβδομάδας έχασαν οι Κόκκινοι οι οποίοι οδηγήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού. Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση όπως ήταν αναμενόμενο είναι ο Τριαντάφυλλος, ο οποίος τις τελευταίες μέρες είναι εντελώς απομονωμένος από την ομάδα του. Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε Κόκκινους και Μπλε να δίνουν μάχη για τη δεύτερη ασυλία.

Survivor spoiler σήμερα 16/3: Ποια ομάδα όμως θα κερδίσει;

Υγρό στοιχείο και στόχο που έχει να κάνει με καλάθι του μπάσκετ έχουμε απόψε. Σημείο που συνήθως οι μπλε έχουν προβάδισμα νίκης. Βέβαια, το πιο ενδιαφέρον από όλα στο τρέιλερ του Survivor είναι οι εντάσεις ανάμεσα στους δύο πάγκους, με Μπόγδανο και Παππά να έχουν έντονη λογομαχία. Σύμφωνα με spoiler της εκπομπής Ευτυχείτε, στο αποψινό επεισόδιο του Survivor 4 οι Μπλε θα κάνουν το δύο στα δύο και θα είναι και πάλι οι νικητές.

Έτσι θα οδηγηθούν ξανά στην κάλπη και θα βγάλουν υποψήφια τη Μαριάνθη η οποία επίσης βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας της επειδή παραδέχθηκε ότι βρήκε τροφή στο δάσος και την έφαγε μόνη της, ενώ την ίδια στιγμή φώναζε στην κόκκινη ομάδα και τον Κόρο ότι δεν έχει βρει τίποτα.

Παράλληλα η Μαριάνθη συμφώνησε με την άποψη του Παύλου Γαλακτερού, ότι ήταν απαράδεκτο να αφήσει ο Κόρο νηστικό τον Τριαντάφυλλο, με τον Κόρο όμως να την αποκαλεί ψεύτρα επειδή και η ίδια είπε ψέματα στην ομάδα. Σε κάθε περίπτωση μένει να δούμε ποιον θα υποδείξει η Νικολέτα, η οποία έχει κερδίσει την ατομική ασυλία, ως τρίτο υποψήφιο. Η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση θα είναι η Μαριάνθη, και πλέον μαζί με τον Τριαντάφυλλο θα περιμένουν τους επόμενους υποψηφίους.

Μαριαλένα Ρουμελιώτη
Survivor spoiler σήμερα 16/3 – αποχώρηση: Αυτόν θα δείξει η Νικολέτα

Ο Γιώργος Κοψιδάς θα είναι ο 3ος υποψήφιος προς αποχώρηση για την κόκκινη ομάδα…

Survivor spoiler: Αποχωρεί ο Κοψιδάς οικειοθελώς;

Μετά τον Πάνο Καλλίδη που αποχώρησε στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor οικειοθελώς, όλα δείχνουν πως έρχεται και η ώρα και για τον Γιώργο Κοψιδά να πράξει κάτι αντίστοιχο. Τα συχνά ατυχήματα στα αγωνίσματα του Survivor, αλλά και η πείνα βγάζουν τον έναν παίκτη μετά τον άλλον νοκ άουτ, με αποτέλεσμα να έχουμε οικειοθελείς αποχωρήσεις από το ριάλιτι στη Δομινικανή Δημοκρατία. Έχουν αποχωρήσει οικειοθελώς, η Κάτια, η Σοφία, η Μαριπόζα, ο Καλλίδης και σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε», ενδεχομένως ο Γιώργος Κοψιδάς να είναι ο επόμενος που θα πάρει το δρόμο της επιστροφής στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με όσα μεταδόθηκαν στην εκπομπή «Ευτυχείτε», «Αυτή τη στιγμή που μιλάμε είναι εκτός παραλίας. Δεν ξέρω αυτή τη στιγμή που μιλάμε αν θα επιστρέψει. Το βασικό του πρόβλημα είναι επειδή δεν τρώει κρέας και είναι vegan και έχει πρόβλημα». Ωστόσο είπε ακόμα, πως υπάρχουν σε αναμονή τουλάχιστον 5 παίκτες για να επιστρέψουν στο παιχνίδι σε περίπτωση νέων αποχωρήσεων. Αν τελικά φύγει ο Κοψιδάς που μένει να το δούμε στην πράξη, γεγονός είναι ότι νοσηλεύθηκε υποσιτισμένος στο νοσοκομείο, του έβαλαν δύο ορούς, ενώ όπως και ο ίδιος είπε οι δυνάμεις του τον εγκαταλείπουν και έφτασε να έχει πίεση 8 με 4… Πάντως, με πολλές επιφυλάξεις, όλα δείχνουν πως ούτως ή άλλως απόψε θα φύγει ο Ντάφυ…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις