Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάκης Ρουβάς – instagram: Η τρυφερή φωτογραφία με τις κόρες του
LIFESTYLE

Σάκης Ρουβάς – instagram: Η τρυφερή φωτογραφία με τις κόρες του

Σάκης Ρουβάς - instagram: Στιγμές χαράς και παιχνιδιού μοιράζεται στα Social Media ο Σάκης Ρουβάς με τις κόρες του.

O δημοφιλής τραγουδιστής Σάκης Ρουβάς ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram την πιο στοργική φωτογραφία με τις κόρες του να τον ζωγραφίζουν με μαρκαδόρους. Με μία τέτοια οικογένεια που δημοσιεύει συχνά στιγμές ευτυχίας δεν θα μπορούσε να μην ασχολείται το κοινό, είτε με σχόλια, είτε με likes! Ο Σάκης Ρουβάς και η αγαπημένη της καρδιάς του Κάτια Ζυγούλη μετρούν αρκετά χρόνια κοινής ζωής, μέσα από ένα δυνατό love story που κατέληξε σε γάμο το 2017. Η προσωπική τους ευτυχία ολοκληρώθηκε με τον ερχομό των παιδιών τους. Ο Σάκης και η Κάτια έχουν μια πολύτεκνη οικογένεια, ενώ δεν χάνουν στιγμή να καμαρώνουν τα παιδιά τους, ανεβάζοντας συχνά φωτογραφίες στα social media.

Αυτή τη φορά ο Σάκης Ρουβάς ανάρτησε στις ιστορίες του στο Instagram τις κόρες του Αναστασία και Αριάδνη, οι οποίες έπαιζαν με τον μπαμπά τους το κλασικό παιδικό παιχνίδι «Μουτζούρης» και ποζάρουν όλοι μαζί, όλο χαμόγελα και ξεγνοιασιά. Σύμφωνα με το gossip-tv.gr, ο δημοφιλής τραγουδιστής απαθανάτισε την εν λόγω φωτογραφία στην οποία φαίνεται χρωματισμένος από τους μαρκαδόρους που χρησιμοποίησαν οι κόρες του. Ο Σάκης Ρουβάς μάλιστα έγραψε στην φωτογραφία, χαμογελώντας: «Ποιος βρήκε τον μουτζούρη;»

Σάκης Ρουβάς – instagram: Η φωτογραφία με τις κόρες του

Σάκης Ρουβάς οικογένεια

Λίγα λόγια για τον Σάκη Ρουβά

Ο Σάκης Ρουβάς είναι Έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης, επιχειρηματίας, και πρώην αθλητής του άλματος επί κοντώ. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον στίβο, κατακτώντας αρκετά μετάλλια ως μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας τη δεκαετία του ’80. Η μουσική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1991, σε ηλικία 19 ετών, ως pop ερμηνευτής ενώ συνδύαζε τραγούδι, χορογραφία και σύνθεση του κομματιού. Ο Ρουβάς έχει κερδίσει 6 βραβεία στα Arion Music Awards, 15 στα Pop Corn Music Awards και 22 στα Mad Video Music Awards. Επίσης, έχει ανακηρυχθεί “Άντρας της χρονιάς”, έχει κερδίσει ένα βραβείο στα MTV Europe Music Awards και ένα στα World Music Awards. Το 2009, το περιοδικό “Down Town”, του έδωσε τον τίτλο “Καλύτερος διασκεδαστής της δεκαετίας”, ενώ το “Forbes” τον κατέταξε στην τρίτη θέση με τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα.

Το 2003, στα γυρίσματα μιας διαφήμισης για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, γνώρισε την Κάτια Ζυγούλη, με την οποία σύντομα έγιναν ζευγάρι. Έχουν αποκτήσει μαζί τέσσερα παιδιά: την Αναστασία (2 Νοεμβρίου 2008), τον Αλέξανδρο (15 Οκτωβρίου 2011), την Αριάδνη (3 Ιανουαρίου 2013) και τον Απόλλωνα (21 Απριλίου 2016). Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 3 Ιουλίου 2017 στην Εκάλη, με κουμπάρους τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τον Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη. Επίσης, ο Ρουβάς ασχολείται ενεργά με τις φιλανθρωπίες και τους εράνους.

Σάκης Ρουβάς

Δείτε ακόμη:

«300 ευρώ είναι μόνο οι γαρίδες που πήρε» – Το Πρωινό σχολιάζει τη… βόλτα της Μενεγάκη
Σμαράγδα Καρύδη: «Οι πιθανότητες με τον κορονοϊό ήταν με το μέρος μου αλλά ποτέ δεν ξέρεις»
Η Γερμανού “την είπε” στο Πρωινό και στον Περρή και εκείνοι της απάντησαν (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις