Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 5 spoiler αποχώρηση 16/3: Ποιος δεν θα τα καταφέρει
LIFESTYLE

MasterChef 5 spoiler αποχώρηση 16/3: Ποιος δεν θα τα καταφέρει

MasterChef 5 spoiler αποχώρηση 16/3: Στο επεισόδιο της Δευτέρας παρακολουθήσαμε τις δοκιμασίες του Mystery Box και τους τεστ δημιουργικότητας.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας στο MasterChef παρακολουθήσαμε τις δοκιμασίες του Mystery Box και τους τεστ δημιουργικότητας. Νικήτρια στο Mystery ήταν η Κωνσταντίνα η οποία πήρε τρία πλεονεκτήματα. Πρώτον θα επιλέξει τα συστατικά της σοκολάτας από την οποία θα εμπνευστούν οι διαγωνιζόμενοι για να φτιάξουν ένα γλυκό, δεύτερον θα αποφασίσει αν θα διαγωνιστεί ή όχι και τρίτο θα διαλέξει ποιοι συμπαίκτες της θα έχουν 30 και ποιοι 60 λεπτά στη διάθεσή τους. Σήμερα το βράδυ θα μάθουμε ποια θα είναι η καλύτερη προσπάθεια.

Οι τρεις παίκτες με τις χειρότερες προσπάθειες στην χθεσινή δοκιμασία θα είναι αυτοί που θα μαγειρέψουν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι. Στο τρέιλερ για το σημερινό επεισόδιο βλέπουμε τους Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη, να είναι απογοητευμένοι από τα τρία πιάτα των υποψηφίων λέγοντας ότι δεν θα παραμείνει ο παίκτης με την καλύτερη προσπάθεια αλλά αυτός με τη λιγότερο χειρότερη.

MasterChef 5 – Κουτσόπουλος: «Είναι ό,τι χειρότερο μας έχεις φέρει ποτέ!»

Ένα δύσκολο τεστ δημιουργικότητας επεφύλασσε το χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 5, αφού οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να δημιουργήσουν ένα πιάτο βασισμένο στη γεύση διάσημων μπάρων σοκολάτας. Μάλιστα, η Κωνσταντίνα που αναδείχθηκε νικήτρια του Mystery Box, κατάφερε να δυσκολέψει πολλούς αντιπάλους της, δίνοντας τους μόνο 30 λεπτά για να προετοιμάσουν το πιάτο τους.

Ένας από αυτούς, φαίνεται πως ήταν και ο Ιωάννης, ο οποίος δήλωσε πως το πιάτο του ήταν χάλια και πως δεν έπρεπε να το δοκιμάσουν καν οι κριτές. Ξέχασε να βάλει το στοιχείο της σοκολάτας στο πιάτο, με αποτέλεσμα να μην θυμίζει με τίποτα την μπάρα. Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε στον παίκτη: «Πρέπει να ξυπνήσεις. Είναι ότι χειρότερο μας έχει φέρει ποτέ!». Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ιωάννης έχει βρεθεί ήδη τέσσερις φορές προτεινόμενος για αποχώρηση σε παλαιότερες δοκιμασίες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις