Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τροχαίο στη Βουλή: Η Έλενα καταγγέλλει φίμωση της Λουπάκη από το Facebook
ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο στη Βουλή: Η Έλενα καταγγέλλει φίμωση της Λουπάκη από το Facebook

Τροχαίο στη Βουλή: Καταγγελία της Έλενας Ακρίτα για "πογκρόμ λογοκρισίας" από το Facebook στη δημοσιογράφο Ευγενία Λουπάκη

Απόπειρα φίμωσης της δημοσιογράφου του ΣΥΡΙΖΑ Ευγενίας Λουπάκη από το Facebook καταγγέλλει με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα. Η Έλενα Ακρίτα κάνει λόγο για στοχοποίηση της δημοσιογράφου, ενώ έχει ανεβάσει φωτογραφίες από αναρτήσεις της Ευγενίας Λουπάκη στις οποίες αναφέρεται στο τροχαίο που ενεπλάκη όχημα της ασφάλειας της βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας Ντόρας Μπακογιάννη και οι οποίες όπως υποστηρίζει λογοκρίθηκαν από το Facebook.

“Για ΤΡΙΤΗ φορά σε 15 μέρες το fb ‘τιμωρεί’ τη συνάδελφο Ευγενία Λουπάκη και την αποκλείει για 7 μέρες. Μιλάμε πλέον για ένα πογκρόμ λογοκρισίας χωρίς άλλοθι και χωρίς προσχήματα. Κάποιοι στοχοποιούν συστηματικά τη δημοσιογράφο, κάποιοι στοχοποιούν συστηματικά την αλήθεια. Και δεν χρειάζεται πολύ μυαλό για να καταλάβουμε ποιοι είναι αυτοί. Είμαστε #μετηνΕυγενία”, αναφέρει συγκεκριμένα η Έλενα Ακρίτα.

“Τώρα θυμήθηκε η Τροχαία ότι έγινε τροχαίο έξω από τη Βουλή”

Πάντως, ο λογαριασμός της δημοσιογράφου είναι ενεργός ενώ για το τροχαίο δυστύχημα στη Βουλή επανήλθε με νέα ανάρτησή της, στην οποία αφήνει αιχμές για το γεγονός πως η Τροχαία έβγαλε ανακοίνωση για το περιστατικό δύο ημέρες αργότερα.

“Μόλις σήμερα που ξέσπασε θύελλα στο τουήτερ και αποκαλύφθηκε το έγκλημα, μόλις σήμερα που αναγκάστηκε η Ντόρα να παραδεχτεί ότι το αυτοκίνητο ήταν δικό της, ΤΩΡΑ ΘΥΜΗΘΗΚΕ η Τροχαία ότι έγινε τροχαίο εξω από τη Βουλή. ΧΩΡΙΣ να διευκρινίζεται ακόμα αν ήταν μέσα η κ. Μπακογιάννη. Και μας λένε με θράσος ότι πήραν καταθέσεις, όταν όλοι είδαμε πώς έδιωξε ο τροχονόμος τον νεαρό αυτόπτη μάρτυρα. Οργανό τους τα ΜΜΕ, όργανό τους η Αστυνομία τώρα και η Τροχαία στην υπηρεσία της συγκάλυψης; Πνίγονται οι λέξεις από την οργή μου. ΠΡΕΠΕΙ να ξεκουμπιστούν!”, έγραψε στην νέα της ανάρτηση η Ευγενία Λουπάκη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις